Folk Å Følge På Snapchat

August 17, 2021, 10:42 pm

3. Gjør CVet ditt til en "historie" Dette rådet fungerer ikke for hver jobb du søker på (eller til og med en håndfull). Du må virkelig kjenne publikummet ditt før du dikter den gamle papirapplikasjonen til fordel for en kreativ hire-me-kampanje, men det er verdt å vurdere avhengig av selskap og stilling. For å få et bedre inntrykk av hva jeg snakker om, sjekk ut et Snapchat CV-eksempel laget av Elski Felson. 4. Følg medieinnmatinger Tenk på hva organisasjoner og selskaper kan hjelpe deg på din karrierevei, og begynn å bygge din Snapchat-strøm. Sjekk ut delen "Oppdag" på plattformen for sosiale medier for å komme i gang. Fra en lang liste over medieorganisasjoner (som legger ut fullstendige artikler, videoer og bilder) under denne overskriften, kan du velge hvilke som interesserer deg og begynne å følge. Husk at selv om du kan finne bra innhold på disse kanalene, demonstrerer de ikke nødvendigvis hvordan de fleste merkevarene bruker appen. En påminnelse før du hopper inn: Du trenger ikke å være på hver sosiale medieplattform for å kunne vokse det personlige merket ditt, men det er lurt å følge med på hva som vil være relevant.

Snapchat – Sosiale medier og litt av hvert

Kilder: Snapchat og markedsføring Vi kan se at det blir en stadig større satsing på reklame og markedsføring inne på snapchat for både store og små bedrifter rundt om i verden. Om man tar en rask titt inne på snapchat, kan man se ulike bedrifter står klare for at du kan følge dem, det er alt fra «food network» som tilbyr ulike tips innen matprodukter til, «CNN» hvor du kan lese alt av nyheter rundt om i verden. Ulike arrangementer er også inne på snapchat, for eksempel kan du se direkte snaps fra folk, spillere, trenere, ALLE: som skal, er eller har vært på en kjent fotball kamp. Dette er en «live» funksjon på snapchat, som lar oss kunne se direkte snaps fra andre folk som er på de ulike arrangementene. Vi kan bare tenke oss hvor stor denne markedsføringen av et arrangement blir med at flere individer tar masse bilder eller filmer, og legger ut på en egen «My Story» av arrangementet, som igjen kanskje flere 1000 ser og deler videre med sine venners venner. (Kilder:) «Hver dag sendes det 400 millioner snaps via Snapchat.

Dette gir oss troen på at video i sosiale media vil bli enda viktigere innenfor markedsføring. Flere og flere legger ut private videoer, og den siste tiden har andelen og populæriteten til live-streaming økt. Livestreaming, som brukes både av privatpersoner, kjendiser og bedrifter gir mer engasjement enn "vanlige" videoer. Derfor er dette en trend som flere bedrifter bør lære seg å dra nytte av. Bedriften kan bruke en plattform som Facebook for å legge ut videoer for å gi informasjon om produkter og tjenester. I tillegg er det en fremtredende trend å sende live-videoer der kunden kan stille spørsmål før, under og etter streamingen. Mange bedrifter bruker allerede video i markedsføringen. Statoil, Sparebanken Nord- Norge og Norges Sjømatråd har på sine sider flere ulike typer videoer. Noen videoer er rene reklamevideoer, mens på andre kan man se arrangementer eller mennesker som forteller om kommende arrangementer. Redningsselskapet er en av de som har brukt Facebooks livestream. Der kan en følge med på hvor mange ganger videoen er vist, samtidig som man kan kommunisere med publikum via kommentarfelte direkte.

Snapchat | Refleksjonsblogg i KOM 109

Oppsøk potensielle arbeidsgivere Ta en titt på listen over drømmejobber, og finn selskaper på plattformen som gjør interessante ting. Vær oppmerksom på innholdet de legger ut og hvordan de samarbeider med følgere via dette spennende sosiale medieverktøyet. Du kan være i stand til å innlemme eksempler på hvordan en organisasjon bruker plattformen ( "Jeg var imponert over hvordan du debuterte vårsamlingen din på Snapchat") i følgebrevet eller intervjuet, og plasserte deg som en sosial medie-kunnskapsrik kandidat. 2. Gi et bakom scenen blikk på livet ditt Mens du vil holde innholdet lekent - ellers vil det stikke ut som en sår (kjedelig) tommel - kan du fremdeles fokusere på å vise frem ferdighetene og kompetansen du ønsker å være kjent for. Hvis du for eksempel leter etter en jobb som en begivenhetsplanlegger, kan du bruke "historiene" -funksjonen til å lage en historie som dokumenterer hvordan du forbereder deg på et kommende arrangement. Dette vil være et pekepinn med mye mer interessant å skrive noen linjer om det i en e-post.

Folk å følge på Snapchat i 2019

Som de poengterer i kapittel 12 i "Digitale medier" så er det viktig for bransjen at denslags markedsføring er åpen, og at bloggerne klargjør at produktene faktisk er sponset eller at det er reklame – som Annette Haga har gjort på bildet ved siden av. Bilde: Skjermdump fra Annette Haga (tidligere blogger) sin Snapchat-konto.

Hovedgrunnen er nok likevel at jeg har bestilt fra nettsiden deres tidligere og var fornøyd med produktene. Så Snapchat kan kanskje tenkes å være en bra kanal for å påvirke allerede eksisterene kunder, og ikke for å få nye kunder. Snapchat er nok en veldig effektiv kanal å markedsføre på, ettersom brukeren har valgt å følge deg og vil se mer fra deg enn det de allrede kan gjøre på Instagram/Facebook/Twitter osv. Det er gratis for bedriften, men selve driften koster, det er en kanal der man er pålogget 24/7. Likevel er kanskje ikke snapchat det riktige for alle bedriter? Jeg ser ikke for meg et revisjonsfirma på Snapchat for eksempel. Likevel skal jeg ikke si at det aldri kommer til å skje eller at det ikke kan funke. Snapchat er stadig i endring og hvem vet hvordan vi vil kommunisere med bedrifter i fremtiden. Den siste oppdateringen til Snapchat gjør det mulig å sende GIFS, lydopptak, klistremerker(som sett på Facebook) og anrop til vennene dine. Det påvirker sålangt ikke hvordan vi kommuniserer med bedrifter, men at det kommer nye endringer i fremtiden forventes av en bedrift så innovativ som Snapchat.

Folk å følge på snapchat

Med slik informasjonsinnhenting segmenterer man kundene basert på deres aktiviteter Vi som konsumenter legger igjen informasjon over alt igjennom kjøpsaktivitet, oppførselsmessige trekk og lignende faktorer og med dette vil teknologien kunne beskrive kunden og deretter tilpasse markedsføringen i forhold til hver enkelt persons database. Annet eksempel på hvordan kunstig intelligens kan brukes er i kundeservice. Sparbanken Nord-Norge har allerede etablert en chatbot som heter Aurora. Ved hjelp av henne som AI (artificial intelligence) skal hun hjelpe Sparebankens kunder med hva enn det skulle være uten at de selv må gjøre annet enn å fortelle henne hva som er galt eller hva de trenger hjelp med. Som Sparebanken selv har sagt fungerer Aurora som et vanlig menneske og erfarer gjennom kontakt med andre mennesker. Hun ble nylig født, men lærer utrolig kjapt og er på kort tid blitt ungdom, så utviklingen er rask. Med dette mener de at Aurora lærer igjennom kundeinteraksjon og bygger seg kunnskap på hva hun kan og ikke kan svare på og på den måten vil hun til neste gang ha løsningen selv, istedenfor å måtte sende kunden videre til en person.

  1. Mam flasker nettbutikk
  2. Oppvekst og miljø - Barn og unges utvikling | Cappelen Damm Undervisning
  3. Heve bilkjøp - Heving av bilkjøp | Juridisk.no
  4. Hvordan lage ditt eget bivokspapir, steg-for-steg | Be:Eco netthandleri – en moderne hverdag med mindre avfall
  5. Snapchat | Refleksjonsblogg i KOM 109
  6. Tandberg Sølvsuper 12 reparasjon - YouTube

Med denne teknologien er det nesten fantasien som setter grenser til hva man kan anvende den til. Kunstig intelligens er definert som en teori der en datamaskin er i stand til å fungere og jobbe som er forventet av et menneske. Ved hjelp av slik teknologi kan man uavhengig av avstander hente inn informasjon fra verdens hjørner i forbindelse med hvordan markedet beveger seg, samt hvordan kunder handler og oppfører seg. Denne automatiseringen av informasjonsinnhenting vil gi muligheter til å analysere på en slik måte at man lettere kan forutse hvordan markedet forandrer seg. Da kan vi også filtrere den innhentede informasjonen mer skreddersydd og personalisert opp mot bedrift, marked eller person. I dag kan man ikke slå hver kunde under en kam og kalle det for et marked. Det finnes mange ulike mennesker i samme aldersgruppe, kultur, etnisitet o. l. som har helt forskjellige interesser og verdigrunnlag. Med tilpasningen kunstig intelligens tilbyr kan man være mye mer treffsikker med hvilken informasjon man ønsker å finne, for så å skreddersy markedsføringen rettet til hver enkelts interesseområder.