Polar Flow Klokke

August 17, 2021, 7:32 pm

POLAR Vantage M AVANSERT KLOKKE FOR LØPING OG MULTISPORT MED GPS OG PULSMÅLING FRA HÅNDLEDDET Polar Vantage M er en alt-i-ett multisportsklokke med GPS og den banebrytende teknologien Polar Precision Prime, som gir nøyaktig måling av puls fra håndleddet. Klokken er fullpakket med verktøy som hjelper deg med å slå dine personlige rekorder og nå målene dine: unngå overtrening med funksjonen Training Load Pro og følg fremgangen i løpingen din med omfattende funksjoner knyttet til løping, som for eksempel Running Index. Du kan velge blant over 130 sportsprofiler og tilpasse innstillingene på favorittprofilene dine. Utskiftbare reimer gjør det enkelt å tilpasse Polar Vantage M til enhver situasjon og stil. Det moderne og lette designet gjør klokken til den ideelle treningskameraten. DESIGNET FOR YTELSE Polar Vantage M er en kombinasjon av den nyeste sportsteknologien, lav vekt og modern design. NESTE NIVÅ AV PULSMÅLING FRA HÅNDLEDDET Den nye teknologien Polar Precision Prime™ sørger for at Polar Vantage M gir nøyaktig pulsmåling fra håndleddet under alle typer treningsforhold.

Polar klokke

Koble klokken til USB-porten på datamaskinen din. Åpne innstillingene i FlowSync. Trykk på Fabrikktilbakestilling -knappen. Hvis du bruker Flow-appen til å synkronisere, må du sjekke listen over tilkoblede Bluetooth-enheter på telefonen din og fjerne klokken fra listen hvis du finner den der. Nå må du konfigurere klokken din igjen, enten via en mobiltelefon eller datamaskin. Bare husk å bruke den samme Polar-kontoen som du brukte før tilbakestilling. Hvis du ikke har datamaskin, eller tilbakestillingen via datamaskin ikke fungerer, kan du også tilbakestille klokken fra selve enheten: Trykk på og hold inne knappen i 10 sekunder til Polar-logoen vises. Vent på at klokken starter på nytt, og gjenta denne prosessen 10-12 ganger. Når tilbakestilling til fabrikkinnstillinger er fullført, ber klokken deg om å velge språk.

Batteri: oppladbart 346 mAh Li-pol battery Treningstid: opptil 40 timer trening med GPS og optisk pulsmåling. Opptil 100 timer treningstid med strømsparing. Opptil 7 dager med daglig bruk (2t trening + kontinuerlig pulsmåling, uten smartvarsler). Opptil 30 dager i tidsmodus (med daglig aktivitetsmåling). Skjerm: alltid påslått berøringsskjerm i farger. Gorillaglass, 1, 2 tommer, 240x240 oppløsning Materialer: laminert gorillaglass med anti-fingeravtrykkbelegg. Beskyttet med ekstrudert rustfri stålramme. Militærstandard: MIL-STD-810G-kvalitet Tilkobling: USB for oppdateringer og synkronisering med PC og Mac, BT Smart for oppdateringer og synkronisering med mobil, samt synkronisering med ulike sensorer. I esken: Polar Grit X Outdoor multisportsklokke Ladekabel Polar Grit X brukerhåndbok Informasjonsnotat

DIN ALT-I-ETT TRENINGSPARTNER Enten du ønsker å forbedre deg i favorittaktiviteten din eller elsker å måle ytelsen din innen ulike typer trening, er Polar Vantage M alltid klar til å støtte deg. Polar Vantage M hjelper deg med å kvantifisere treningen og se hvordan treningsøktene dine belaster kroppen din på ulike måter. Med Polar Vantage M kan du tilpasse individuelle innstillinger for hver av sportsprofilene dine. Match din Polar Vantage M til enhver situasjon og stil med utskiftbare reimer. Velg din favoritt blant Polars utvalg eller bytt til en hvilken som helst reim med standard fjærpinne på 22 mm. DEN PERFEKTE TRENINGSPLATTFORMEN FOR DEG SOM ER GLAD I TRENINGSDATA Polar Vantage M fungerer sømløst med Polar Flow, Polars online plattform for trening, søvn og aktivitet. Med Polar Flow er alle treningsdataene dine lett tilgjengelige på ett sted. Du kan også synkronisere treningsdataene dine med andre online treningsnettverk, for eksempel Strava eller TrainingPeaks. Du får en automatisk treningsdagbok, omfattende planleggings- og analyseverktøy, fremdriftsrapporter og støtte fra Polar Flow-fellesskapet.

Prøv å starte klokken på nytt hvis du opplever problemer med enheten. Innstillingene eller de personlige dataene dine slettes ikke fra klokken selv om du starter den på nytt. Slik starter du klokken på nytt Trykk på TILBAKE-knappen, sveip opp til du finner Innstillinger og naviger til Innstillinger > Generelle innstillinger > Om klokken > Start klokken på nytt på klokken. Trykk først på Start klokken på nytt, og trykk deretter på for å bekrefte omstart. Du kan også starte klokken din på nytt ved å trykke på TILBAKE-knappen og holde den nede i 10 sekunder. Slik tilbakestiller du klokken til fabrikkinnstillingene Hvis omstart av klokken ikke hjalp, kan du tilbakestille klokken til fabrikkinnstillingene. Vær oppmerksom på at ved tilbakestilling av klokken til fabrikkinnstillingene, tømmes alle personlige data og innstillinger fra klokken, og du må konfigurere den igjen for din personlige bruk. Alle data som du har synkronisert fra klokken til Flow-kontoen din, er trygge. Gå til, og last ned og installer Polar FlowSync-programvaren for dataoverføring på datamaskinen din.

Strømsparingsalternativer trekker batterikapasiteten opp til 100 timer. Funksjonen FitSpark™ veileder deg til variert trening med treningsprogrammer tilpasset dagsformen din. Ruteveiledning i sanntid og importering av ruter fra Komoot holder deg på rett kurs og lar deg utforske nye områder på en trygg måte. Mål pulsen enkelt fra håndleddet med Polars avanserte teknologi for optisk pulsmåling. Polar Precision Prime™ kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og forhindrer dermed noen av bevegelsene som kan forstyrre pulssignalet og gi upålitelige målinger. Få oversikt over hvor godt du restituerer i løpet av natten. Klokken måler puls, pulsvariasjoner og pustefrekvens, og kombinerer informasjonen med søvndata fra funksjonen Sleep Plus Stages™, for å gi deg tilbakemelding på hvor godt du har restituert fra trening og stress. Polar tilbyr en komplett treningsløsning 24/7 for toppidrettsutøvere, treningsentusiaster, lag og trenere gjennom appen og nettjenesten Polar Flow, tjenesten Polar Flow for Coach, tredjepartsapper, Team app, Team Pro og Polar Club.

POLAR Grit X - S/M Polar Grit X er en outdoorklokke for alle som foretrekker terrenget fremfor landeveien. Med hardført og lett design, ultralang batterikapasitet og holdbarhet av militærstandard, kan du stole på Polar Grit X selv på de tøffeste turene dine. Importer nye ruter fra Komoot og la ruteveiledning i sanntid holde deg på rett kurs. Hold energinivået oppe med påminnelser om påfyll av næring, og få detaljert statistikk om motbakker og nedoverbakker med funksjonen Hill Splitter™. Polar Grit X hjelper deg til å optimalisere ytelsen din ved å følge med på treningsbelastning og restitusjon gjennom natten, og foreslå ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset dagsformen din. Planlegg og analyser treningen din i detalj med Polar Flow, den ultimate treningsplattformen på nett. Polar Grit X hjelper deg gjennom de tøffeste og utroligste øktene med funksjoner for påminnelser om påfyll av energi, ruteveiledning og ultralang batterikapasitet. Polar Grit X gir deg minst 40 timer kontinuerlig treningstid på bare 64 gram MIL-STD-810G-kvalitet.

Polar Balance synkroniserer data via Bluetooth til apper og er kompatibel med iOS, Android, Polar-klokker og Polar-pulsbelte. Den måler kun vekt og BMI, og den gir deg aktivtetsmål og ernæringsråd når den brukes sammen med Polar Flow-appen og nettjenesten. Den trekkes for lav brukervennlighet, og du er avhengig av Polar-klokke for å få maks utbytte av vekten. Den tåler brukervekt på 180 kg og kan lagre 10 brukerprofiler. Under kan du lese mer om hvordan Polar Balance er blitt tatt imot av testkildene. Testresultat Polar Balance Resultatet er basert på 4 tester PC Mag (2016) A good addition to your fitness tracking arsenal if you're already invested in the Polar world. Les saken 50 De mest nøyaktige badevektene Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg. Withings Smart Body Analyzer WS-50 Resultatet er basert på 16 tester.

POLAR Grit X - M/L Polar Grit X er en outdoorklokke for alle som foretrekker terrenget fremfor landeveien. Med hardført og lett design, ultralang batterikapasitet og holdbarhet av militærstandard, kan du stole på Polar Grit X selv på de tøffeste turene dine. Importer nye ruter fra Komoot og la ruteveiledning i sanntid holde deg på rett kurs. Hold energinivået oppe med påminnelser om påfyll av næring, og få detaljert statistikk om motbakker og nedoverbakker med funksjonen Hill Splitter™. Polar Grit X hjelper deg til å optimalisere ytelsen din ved å følge med på treningsbelastning og restitusjon gjennom natten, og foreslå ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset dagsformen din. Planlegg og analyser treningen din i detalj med Polar Flow, den ultimate treningsplattformen på nett. Polar Grit X hjelper deg gjennom de tøffeste og utroligste øktene med funksjoner for påminnelser om påfyll av energi, ruteveiledning og ultralang batterikapasitet. Polar Grit X gir deg minst 40 timer kontinuerlig treningstid på bare 64 gram MIL-STD-810G-kvalitet.

  • POLAR Grit X - Klokke - Hvit - S/M | Milrab.no
  • Dikt pensjonist humor gráfico
  • Ofte stilte spørsmål om strømpriser – Strømtest.no
  • God i norsk a1 a2
polar klokke