Konfirmasjon Underholdning Quiz

August 18, 2021, 1:52 pm
  1. Konfirmasjon til glede og besvær | Under stjernene
  2. Konfimasjonssanger og konfirmasjonstaler – jente - Quiz
  3. Quiz til konfirmasjonsdagen

Også vipper jeg mellom tale eller film m/tale på. Kan kanskje bli too much med begge deler fra oss foreldre. 07-09-18, 15:07 # 11 #IsItOctoberYet?! Vi hadde rebusløp med spm om konfirmanten rundt i området her, og har man konfirmasjon et sted det er mulig så er det et supert alternativ da gjestene får beveget seg litt. Ellers er Kahoot et supert forslag. Vi satt også sammen lag hvor gjestene visste litt forskjellig om konfirmanten. Pappa'n lagde også en film med bilder fra baby til konfirmant, og med musikk som var/er viktig for henne. Kommer nok til å gjøre mye av det samme til poden. Jeg hadde nok valgt en av delene; tale eller film m/tale, som du tenker på, Tallulah. Vi skal ha det ute så vi har ikke de samme mulighetene med å vise ting på skjerm. Vi hadde filmen gående på loop i huset slik at gjestene kunne titte innom når det passet Konfirmanten måtte stå for det musikalske innslaget selv her Ellers så hadde et familiemedlem laget sang. Det var veldig hyggelig. Og så var det noen taler, også veldig stas.

Konfirmasjon til glede og besvær | Under stjernene

(Målet for hele seansen var å gjøre konfirmanten mest mulig flau). Det var rosa sang, taler, et lite utvalg allsanger (kuratert av konfirmanten). Veldig gøy. Vi hadde litt for dårlig plass i hagen, ellers ville vi lagt inn en seanse med slåball eller noe. "Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force. " ― Dorothy L. Sayers 07-09-18, 14:32 # 7 Opprinnelig lagt inn av Tallulah, her. Takk, trenger litt heiing. Kom på at jeg lovte å komme tilbake til blomsterbutikken på mandag for å fortelle om bordplassering. Mandag som VAR. 07-09-18, 14:39 # 8 Ferdiglada Vi hadde Kahoot om konfirmanten, veldig gøy! Besteforeldre som ikkje var kjent med konseptet var på lag med barnebarn og alle kosa seg med det. I tillegg hadde vi laga filmkavalkade som sto og snurra på en tv under heile konfirmasjonen. Eg har fleire gongar vore med på at det er eit innslag, det er virkelig berre gøy dei første to minutta __________________ Gut 02 Jente 05 07-09-18, 14:50 # 9 Jeg vurderte konfirmantquiz, men som ligger der som eget ark, også står alle fritt til å bestikke konfirmanten i pausen for svar.

  1. Konfirmasjon til glede og besvær | Under stjernene
  2. DUXA ATENE - Obs BYGG
  3. Deltidsjobb i Stavanger - Juli 2020
  4. Hvordan sjekke om man er kredittverdig live
  5. Godtlevert no oppskrifter go
  6. Hege skøyen show
  7. Konfirmasjon underholdning quiz sang
  8. Billig underholdning
  9. Deltaker farmen 2017

Annonse Nå i helgen var det dobbel konfirmasjon her. For en dag! Det var meldt regn og vind flere dager i forveien og vi var veldig spente på hvordan det skulle gå. Heldigvis gikk det veldig bra. Det regnet litt på formiddagen, men det meste av dagen var det sol og fint vær. Her er dagens konfirmanter. (Foto: Miriam Sundbye). Vi har dekket bordene med fantastisk vintage servise, duker, bestikk, glass, vaser og mye mer fra Table Tales. Det gjorde virkelig en stor forskjell og gjorde at vi kunne dekke et helt unikt bord. Jeg er så glad for at vi valgte naturfargede linduker og stoffservietter. Det gjorde at det ble et uformelt, men samtidig elegant bord. Table Tales leverte alle duker og servietter ferdig klar til bruk. Vi fikk også låne et helt fantastisk kaffeservise. Ekstra sjarmerende at ikke alt er likt. (Foto: Marianne Haga Kinder. ) Etter festen var ferdig var det bare å skrape bort kakerester og diverse og sette alt i kassene som de kom i. Super enkelt. Table Tales er startet av Margrete Leite Andersen.

Konfimasjonssanger og konfirmasjonstaler – jente - Quiz

Så – har dere noen ideer dere vil dele med meg, er jeg som sagt lutter øre. 🙂 Tillegg: Etter å ha sett noen bilder med hvordan det kan gjøres, har vi bestemt oss for å droppe rødt og gå for svart, sølv og hvitt. Det kan virkelig bli rålekkert!

konfirmasjon underholdning quiz image konfirmasjon underholdning quiz sang

Quiz til konfirmasjonsdagen

07-09-18, 14:20 # 1 Glamorøs Underholdning i konfirmasjon? Ja, hva hadde dere? Bare taler? Nå tar vi den rosa sangen, dere-hefte? Quiz om konfirmanten? Film? Bildeshow? Sketsj? Konsert? Hva var gøyest? Give it to me! __________________ 07-09-18, 14:21 # 2 Enda en som trener Sv: Underholdning i konfirmasjon? Vi hadde bildeshow - med kommentarer. 07-09-18, 14:22 # 3 Introvert optimist Vi hadde kahoot om konfirmanten nå sist, som konfirmantens lillebror for øvrig vant. Ellers film fra fødsel til dags dato. Et par taler. Resten av tida har folk greid å underholde seg selv i grunnen. Nenne Sto resøster (juli -99), storebror (mars -02), lillebror (oktober -04) 07-09-18, 14:25 # 4 Eklektisk Vi skal ha Kahoot, litt bilder/tekst/filmsnutter/musikk i forbindelse med talen. Tror jeg. Konfirmasjon om ni dager. 07-09-18, 14:27 # 5 Tangerine! 07-09-18, 14:31 # 6 Epikur Vi hadde kahoot, noen av fadderne hadde laget film med klipp fra konfirmantens liv og intervjuet besteforeldre om råd om sex, kjærlighet og sånn.

Margrete har mange års erfaring som lidenskapelig vintagesamler, skattejeger, bordstylingentusiast og stemningsskaper. Med seg på laget har hun ulike samarbeidspartnere innen styling og design, blomster, trykksaker. De leier ut vakre vintageserviser, glass, bestikk, duker og alt man trenger for å dekke et unikt bord. De har utrolig mye fint. Om du har planer om å lage et selskap utenom det vanlige. Vil jeg derfor anbefale deg å ta en titt. Med det ustabile været som var meldt (og som det nesten alltid er i Norge). Var vi veldig glade for at vi valgte å sette opp telt. Teltet, samt bord og stoler er fra Bedre Teltutleie. Siden vi valgte å ha konfirmasjonen hjemme, var det mye som skulle gjøres, men det gikk over all forventning. Jeg måtte til og med ringe til to venninner som skulle komme og hjelpe oss dagen før, for å si at de ikke trengte å komme. Vi hadde alt klar i god tid. Det å arrangere konfirmasjon kan enten bli gøy og hyggelig eller stress og mas. Her får du mine 10 beste tips til en koselig feiring.

Bruk din logiske sans Underholdning Alle anledn. - Quiz med spørsmål der deltakerne får bruke din logiske sans og fundere litt over underfundige spørsmål. Passer for alle aldersgrupper. Quiz med bilder Underholdning Alle anledn. - Voksne, ungdom, barn Lett blanding av mange spørsmål – alle med bilder. Også tegninger du skal tyde og bilder med gjemte figurer som du skal finne. Alltid spennende! Inneholder oppgaver som passer for alle aldersgrupper. Gåter og morsom sang Underholdning Alle anledn. - 3 sider med enkle, morsomme spørsmål. En velkjent sang følger også med. Stokke om bokstaver Underholdning Alle anledn. - Barn, ca 8–14 år Gi barna morsomme oppgaver, så blir festen også vellykket for barna. Leker der bokstaver på ulike ord er stokket om. Barna skal forsøke å finne ut hvilke ord det er, stave dem, og kanskje tegne noen av dem. Barna kan få hvert sitt ark og gjøre oppgaven som en konkurranse, eller få et fellesark der de skal samarbeide om å løse oppgavene. Geografireise for ungdom Underholdning Alle anledn.