Kongens Fortjenestemedalje Søknad

August 18, 2021, 10:28 am
  1. Hans Majestet Kongens Fortjenestemedalje - JILWebsider
  2. Søknad
  3. Medaljer og ordener - Fylkesmannen i Rogaland
  4. Kongens fortjenestemedalje til professor emeritus Per Skaane - Institutt for klinisk medisin
  5. Kongens fortjenestemedalje søknad

Sjå heimesida for total oversikt. Alle som er med på... God jul og godt nytt år Eit nytt innholdsrikt år ligger snart bak oss med stor aktivitet for små og store. Det er mange gode idrettsprestasjoner i form av lagprestasjoner og individuelle prestasjoner. Det har vært høy aktivitet i våre... Kongens fortjenestemedalje til Kåre Eik Den 14. oktober bestemte H. M. Kongen å tildela Kongens fortjenestemedalje til Kåre Eik frå Seimsfoss. Nyhende vart overrekt til medaljevinnaren av ordførar Hans Inge Myrvold no nettopp. Bak søknaden om å tildela fortjenestemedaljen til... Avslutningsfestar – fotball Datoane for fotballfestane er fastsett. Merk av i kalenderen og bli med! Fotballfesten for vaksne blir: Lørdag 9 november på Snikkeriet. Fotballfesten for ungdomslago blir: Søndag 24/11. Kvinnheradløpet – statistikkar Då er statistikkane for Kvinnheradløpet ajour. Du finn dei under menypunktet «Turgruppa» og «Kvinnheradløpet». Nokre lister er i excel-format (xls) medan andre er i adobe acrobat-format (pdf).

Hans Majestet Kongens Fortjenestemedalje - JILWebsider

Den siste endringen ble gjort 30. mars 2012. Etter de nye statuttene blir det ved vurderingen av kandidater lagt avgjørende vekt på samfunnsnyttig innsats over lengre tid, inkludert frivillig arbeid og engasjement. Samtidig legges det ikke lenger vekt på tjenestetid på 40 år eller mer. Endringen innebærer også at benevningen «Kongens fortjenstmedalje i sølv» faller bort og blir erstattet av "Kongens fortjenstmedalje". Kongens fortjenstmedalje i gull blir heretter bare tildelt i helt ekstraordinære tilfeller og kan ikke søkes om. St. Olavs orden St. Olavs orden ble stiftet av Kong Oscar I 21. august 1847 og ble sist revidert 19. juni 2015. Ordenen tildeles som belønning for "utmerkede fortjenester av fedrelandet og menneskeheten". Søknad om tildeling av Kongens fortjenstmedalje og St. Olavs orden stiles til H. Kongen og sendes via Fylkesmannen i det fylket der kandidaten bor.

søknad

Søknad

VELKOMMEN TIL Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden Du har allerede et gyldig abonnement. For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden Kjøpet ble avbrutt Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?

Sandefjords ordfører Bjørn Ole Gleditsch sto for den høytidelige utdelingen til magikeren gjennom 50 år, om bord i M/S Color Magic, mens skipet lå til kai på Hjortnes i Oslo. Torell har utgitt flere bøker: «Selv-hypnose», Tore Torells tryllebok, trylle DVDer, trylleesker og tryllesett. Han har også bidratt i filmer som «50/50», «Hockey Feber» og «1958». Han har turnert Norge rundt 20 ganger både med magi og trylleri. Det var også Tore Torell som oppdaget Mona Grudt – «Miss Universe 1990». Tilstede ved utdelingen var i tillegg til familie og venner, prominente gjester som Åse Kleveland, Geir Hamnes, Stephen Ackeles, Terje Schrøder, Svein og Jannike Tindberg, samt skipsledelsen og representanter fra Color Lines ledelse. M/S Color Magic har vært vertskap til utdelingen, fordi Tore Torell har underholdt gjester på strekningen Oslo-Kiel med over 500 forestillinger siden 1963 og frem til 2011. Tore Torell er 70 år, og er fortsatt aktiv i underholdningslivet. Han flyttet fra Oslo til Sandefjord for 3, 5 år siden, og trives meget godt i sommerbyen.

Medaljer og ordener - Fylkesmannen i Rogaland

Fremgangen på kvinnesiden resulterte i oppstarten av nasjonale rekruttsamlinger, og i 1998 stod de norske kvinnene for flere gode resultater. Marny Østreng vant nordisk mesterskap individuelt, og var med på laget som tok gull. I EM samme år ble det en sterk 13. plass, og Østreng ble nummer 18 i mangekampfinalen. Resultatene viste at en OL-plass i 2000 var innenfor rekkevidde, men dagen før VM startet ble hun skadet, og mistet derfor sjansen til å kvalifisere seg. Laget fortsatte sin gode utvikling, og ble belønnet med 19. plass i VM i 2001 før et lite generasjonsskifte. Men det tok ikke lang tid før nye kvinner viste seg frem, med Charlotte Buer som nordisk mester i 2004, og tvillingene Julie og Kathrine Hansson. De var med på laget som tok gull i Nord-Europeisk mesterskap i 2007, og i 2008 gikk Julie Hansson til topps i nordisk. Med flere gode resultater på kvinnesiden ble et nytt prosjekt startet i 2005, kalt Regional Utviklingstrapp (RUT). Dette medførte økt aktivitet i alle regioner, og Tone Døvre var spesielt stor bidragsyter.

Allerede så tidlig som i 1895 fikk kvinnene være med på turnfesten, som en del av Christiania, men det skulle ta litt lengre tid før en kvinne fikk være med i forbundsstyret. Selv om de ikke fikk være med å konkurrere, sendte Norges for første gang en kvinnelig tropp til OL i Stockholm i 1912, som oppvisningstropp. I 1934 ble Marta Tømmeraas fra Tønsberg valgt inn som den første. Turn og gymnastikk var svært populært, og i 1938 var det flere kvinnelige medlemmer enn herrer. Og i 1952 ble det arrangert NM for kvinner for første gang, der Liv Finsen gikk til topps. Det skulle gå enda noen år før det ble internasjonal medalje til kvinnene. Men i 1967 vant det norske landslaget nordisk mesterskap. Laget besto av Torunn Isberg, Kirsten Fjeldheim, Unni Holmen, Ann Mari Hvaal, Jill Kvamme, Helga Braaten, Grethe Olafsen. Unni Holmen var en pioner, og står bokført med åtte kongepokalen og tre individuelle seiere i nordisk. Hun deltok også i OL i Mexico i 1968 og i Munchen i 1972, samt flere EM og VM mellom 1969 og 1979.

Kongens fortjenestemedalje til professor emeritus Per Skaane - Institutt for klinisk medisin

Maleri av Kongens edsavleggelse avdukes i dag DEN GANG DA: Slik så det ut da Dronning Sonja og Kong Harald ankom edsavleggelsen i Stortinget 21. januar 1991, like etter Kong Olavs død. Foto: Morten Holm NTB / Scanpix I dag blir det avduket et maleri av Kong Harald fra da han avla ed i Stortinget i 1991. Artikkelen er over syv år gammel Etter at kongeparet hele sist uke var på et privat opphold i utlandet, er de nå tilbake i Norge. I dag skal de være til stede ved en seremoni i Stortinget, der et maleri av Kong Haralds edsavleggelse 21. januar 1991 blir avduket. Avdukingen skjer i Vandrehallen på Stortinget i dag klokken 16. 30. - Dette er på mange måter en historisk anledning. Jeg husker godt den januardagen. Jeg så det bare på tv, men husker fortsatt den spesielle stemningen og følelsen av å oppleve historie, sier kongeekspert Kjell Arne Totland til VG Nett og legger til: - Vi så vår nye konge og dronning komme for å møte folkets kårne, begge tydelig preget av stundens alvor og av sorg etter Kong Olavs død bare et par dager før.

Kongens fortjenstmedalje ble stiftet av H. M. Kong Haakon VII 1. februar 1908. Den deles ut som belønning for innsats av særlig samfunnsgagnlig natur.

Kongens fortjenestemedalje søknad

  1. Simen øyo blogg
  2. Esta søknad
  3. Bi søknad
  4. Oneplus 7 pro sverige 5
  5. Yr – Langtidsvarsel for Kongens Lyngby, Hovedstaden (Danmark)
  6. Tur til danmark
  7. Hormonsensitiv brystkreft tilbakefall
  8. Kongens fortjenestemedalje søknad
  9. Kongens gate 15
  10. Randi bakke kongsberg case
  11. Hvor mye koster det å ta lappen

Kongens fortjenestemedalje i sølv - YouTube

  1. Rep av steinsprut frontrute