Likt Tiltrekker Likt

August 18, 2021, 6:22 am
  1. Likt tiltrekker likt
  2. Likt tiltrekker list sites
  3. Likt tiltrekker likt av Jerry Hicks

En ulykke kommer sjelden alene, og grunnen er nok at negativitet tiltrekker mer negativitet og negative hendelser. Har du noen gang møtt noen som er så positive at det nesten blir irriterende? Det har jeg, og jeg kjenner jeg blir nesten litt misunnelig. Det verste er at disse personene ikke har alt og sikkert opplever triste ting, men de er positive og da skjer også positive ting. Du kan også bli en slik person, men det handler om å tenke rett. Det nytter ikke å si » jeg vil være lykkelig», du må mene det og tro på det. Skriv ned på en lapp hva du ønsker deg, og tenk på det hver dag før du legger deg, så vil du få det, om det er noe du virkelig ønsker. «Everything happens for a reason» sies det, og det tror jeg på. Om du tenker deg om så kommer du sikkert på episoder der ting så veldig sort ut, men i ettertid så har du sett at det var nok for det beste. Denne boken handler om positivitet, og hvordan du skal tenke for å få det du ønsker deg. Det er verdt å bruke noen hundrelapper på denne boken og noen timer av ditt liv, det er jeg 100% sikker på.

Likt tiltrekker likt

Bok informasjon Ny eller brukt Ny fra forlaget ISBN 9788204142160 Språk Norsk Antall sider 253 Innbinding Innbundet Utgitt 2008 Oversetter Lisbeth Lyngaas Kategori: Spiritualitet Authors: Esther Hicks, Jerry Hicks Forlag: Damm Beskrivelse Likt tiltrekker likt Om lovene som styrer universet og hvordan du får dem til å virke til din fordel. Det er verken flaks, intelligens eller hardt arbeid som former livet ditt. Du skaper deg selv og din verden med dine følelser, uansett om du forstår at du gjør det, eller ikke. Følelsene dine avgjør utfallet i enhver situasjon. Kanalisert fra en ikke-fysisk dimensjon og en frittstående fortsettelse av Du får alltid det du ber om. Budskapet fra Abraham har ikke bare hjulpet Esther og Jerry Hicks til å få et bedre liv, universets lov om at likt tiltrekker likt har inspirert tusenvis av mennesker verden over til å gjøre livsforvandlende valg. Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

  1. Øyer i asia
  2. Likt tiltrekker lit bébé
  3. Benterud skole hønefoss
  4. Hvem får flest myggstikk? – NRK Livsstil – Tips, råd og innsikt
  5. 474.531 Fuktmåling i bygninger. Instrumenter og metoder - Byggforskserien
  6. Hvor mye koffein i cola
  7. Fra stress til trivsel
  8. 7 måter du kan bruke skjerfet ditt på
  9. DE 10 BESTE severdigheter og landemerker i Roma
  10. Tusvik og tønne

Likt tiltrekker list sites

likt tiltrekker like this one

Ifølge Verdt å vite stikker myggen som oftest menn eller gravide kvinner. De refererer til en studie i Annals of International Medicine som er gjengitt i The New York Times. Forskerne har sett på en rekke studier av mygg, hva myggen liker og hvem den stikker. De kom frem til at myggen foretrekker menn – fordi de har større kropp enn kvinner. Går etter svettelukt Det er ikke mannens kroppsstørrelse i seg selv som er problemet. Store kropper avgir nemlig mer varme og CO2. Det er dette myggen tiltrekkes av. Når den leter etter noen å stikke bruker den både nesen, synet og temperaturen. Vi avgir CO2 både fra pusten og huden. En mygg kan lukte din CO2 fra 36 meters avstand. - Ikke ukjent Preben Ottesen, avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet. Foto: Pressebilde / FHI Preben Ottesen, avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet (FHI), forteller at det er en kjent sak at myggen tiltrekkes av visse lukter. - Det er bevist at enkelte mennesker tiltrekker seg mer mygg enn andre. Det er blant annet masse god forskning på melkesyre og myggens tiltrekning til det stoffet fordi det finnes hos mennesker og dyr, men ikke hos planter, sier han til Ottesen kjenner til flere studier som viser at myggen tiltrekkes av svettelukt.

Da kan vi leve livet slik vi hadde til hensikt da vi bestemte oss for å komme inn i den fysiske kroppen. Lær deg å skape bevisst Når vi forstår loven om tiltrekning og ser samsvaret mellom det vi har tenkt og følt og det som manifesterer seg i livsopplevelsen, vil vi bli mer bevisst på hvordan vi kan stimulere tankene våre. Det er bare å følge med: Kanskje merker du at tankene blir stimulert av noe du leser eller noe du ser på TV, noe du hører eller observerer i andres opplevelser. Du ser hvilken virkning loven om tiltrekning har på tankene, at det begynner i det små og vokser seg større og sterkere etter hvert som du fokuserer på tankene dine. Det spiller ingen rolle hva du tenker på, eller hva som er kilden til at tanken stimuleres. Når du tenker, trer loven om tiltrekning i kraft og sender deg andre tanker og opplevelser av samme slag. Forfatterne sier at loven om tiltrekning og dens magnetiske kraft strekker seg ut i universet og tiltrekker seg andre tanker med tilsvarende svingninger.

Du fokuserer på noe, du aktiverer tankene dine, og loven om tiltrekning sørger for at du får respons på tankene. Denne prosessen ligger bak alt som skjer og alle møter mennesker imellom. Loven om tiltrekning responderer på de tankene du har til enhver tid Har du lagt merke til at de som snakker mest om sykdom, opplever mer sykdom enn folk flest? Har du lagt merke til at de som snakker mye om fattigdom ofte har dårlig råd, mens de som er opptatt av overflod stadig får mer? Tankene våre er magnetiske, og de vokser seg sterkere når vi gir dem oppmerksomhet. Til slutt vil det vi tenker bli det vi opplever. Esther og Jerry Hicks sier at når vi forstår universets lover, ser vi at det ikke er vanskeligere å skape et slott enn et skur. Det er ikke vanskeligere å skape ti millioner kroner enn en hundrelapp. Det er den samme loven som gjelder i begge tilfeller. Ingenting dukker opp bare fra intet – vi tiltrekker oss alt, uten unntak. Loven om tiltrekning responderer på de tankene vi har til enhver tid.

Likt tiltrekker likt av Jerry Hicks

Sidsel har problemer med kjærligheten: – Nå er det jammen andre gang det skjer. Jeg blir forelsket i en gutt som er alt annet enn det jeg ser etter i en partner, skriver hun. – Vi har det morsomt, men han har mange egenskaper jeg ikke liker ved andre mennesker, fortsetter hun. Hun beskriver ham som «egoistisk, selvhøytidelig og sutrete». – Vi er SÅ ulike, så hvordan kan jeg ha det på denne måten? spør hun. Seiglivet myte At motsetninger tiltrekker hverandre, er den første tanken som slår oss: Men den forklaringen avvises av den amerikanske professoren Matthew D. Johnson. Han har undersøkt om vi blir tiltrukket av personer som ligner oss selv. – Det finnes en veldig seiglivet myte om at man blir tiltrukket av personer som er veldig annerledes. Men det stemmer ikke, sier Johnson, som er professor i psykologi ved Binghamton University i New York. Johnson har skrevet boken « Great Myths of Intimate Relationships: Dating, Sex, and Marriage ». Han har gjennomgått forskning på parforhold – blant annet 240 studier som har undersøkt om folk finner partnere som ligner dem selv.

Ingen av de 240 studiene tyder på at motsetninger tiltrekker hverandre. – Vi tiltrekkes av folk som ligner oss selv både med hensyn til verdier, politisk standpunkt og personlighet, sier Johnson. Les også: Thor Heyerdahl tok med seg hodeskaller fra Påskeøya – nå skal sønnen levere dem tilbake Alle regler har unntak Det kan selvfølgelig være at Sidsel er et unntak. Men kan det være andre forklaringer? – Jeg gjetter at det er basert på fysisk tiltrekning, foreslår Johnson. – Det høres ikke ut som det har blitt et seriøst forhold. Fysisk tiltrekning er avgjørende for hvem vi faller for når vi dater, fortsetter han. Fysisk tiltrekning avgjør partnervalg Matthew D. Johnson nevner en studie der forskere spurte folk på speeddating hva de så etter hos en partner. Speeddating går ut på å samle masse single personer i et rom. På ganske kort tid presenterer de seg på skift for hverandre to og to. I dette forsøket nevnte folk ulike verdier og personlighetstrekk de mente var viktige – før de gikk inn i lokalet.

likt tiltrekker lit enfant

Published on Jul 28, 2015 Lær å manifestere bevisst ved hjelp av universets mektigste lov, kanalisert gjennom Esther Hicks fra sjelegruppen som kaller seg Abraham. B... Published on Jul 28, 2015 Lær å manifestere bevisst ved hjelp av universets mektigste lov, kanalisert gjennom Esther Hicks fra sjelegruppen som kaller seg Abraham. B...