Noen Bruker Min Viaplay

August 18, 2021, 11:00 pm
  1. Noen bruker min viaplay 5
  2. Noen bruker min viaplay 1
  3. Noen bruker min viaplay full
  4. Noen bruker min viaplay 2
  5. Noen bruker min viaplay news

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Med årene har det blitt langt mer vanlig å betale for nettjenester, enten det dreier seg om Spotify, Netflix, TV2 Sumo eller hva det måtte være. Derfor er det også mange som låner bort kontoen sin til andre; for eksempel om man kommer på en fest der arrangøren ikke betaler for Spotify eller lignende. LES OGSÅ: Men hva om du har glemt å logge ut? Det kan fort være irriterende at andre har tilgang til din konto; særlig på tjenester som kun tillater én bruker av gangen. Her har du fremgangsmåten for å logge deg ut fra andre enheter på en rekke populære nettjenester: Spotify Kun én kan bruke en Spotify-konto av gangen, så om du er logget på flere steder, vil musikken settes på pause om man begynner å spille fra et annet sted der man er logget på. Spotify lar deg logge ut alle enheter via webgrensesnittet. Skjermdump: Pål Joakim Pollen Vis mer For å logge ut alle steder, gå til kontosiden din i en nettleser (logg inn først om nødvendig) og klikk på sign out everywhere.

Strømmekvaliteten for annet innhold kan variere. Nest Mini. Stor lyd. Samme gode hjelp. Dette er nye Nest Mini. Med musikk som høres bedre ut enn noensinne, og Google-assistenten som hjelper til i hjemmet Generelt Garanti (måneder) 12

Noen bruker min viaplay 5

Hvis noen bruker kontoen din uten tillatelse, kan du gjøre følgende for å forhindre videre bruk av kontoen: Unikt for Netflix. Inneholder minst 8 tegn. Er en blanding av store og små bokstaver, tall og symboler. Ikke er et ord som finnes i ordboken, et navn eller andre personopplysninger (som bursdag, adresse eller bryllupsdag). Logg av alle enheter som er koblet til kontoen, med mindre du tror at du har blitt frastjålet enheten din. Merk: Når du logger av alle enheter, fjernes alle enhetene som er koblet til kontoen din, men det kan ta opptil 1 time før det trer i kraft. Du må logge inn igjen med det nye passordet på alle enhetene du vil bruke. Se Hvordan kan jeg sikre Netflix-kontoen min? for flere trinn du kan ta for å beskytte kontoen din. Hvis du ikke kan endre passordet ditt, eller hvis du fortsatt ser mistenkelig aktivitet på kontoen etter å ha fullført trinnene ovenfor, kan du kontakte oss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon 99 kroner til Netflix, 89 kroner til HBO Nordic, 329 for Champions League-fotball... det baller fort på seg når du vil ha tilgang til de beste filmene og seriene, samt litt sport. Vi har tidligere sammenlignet de forskjellige strømmetjenestene slik at du lettere kan bestemme deg for hva som passer akkurat dine behov. Men kanskje sitter du med en følelse av at det hadde vært greit å ha tilgang til alle? Det er selvfølgelig mulig, men det blir fort litt dyrt. Derfor vil vi i denne artikkelen se på hvilke tjenester det går an å kombinere i en slags «spleisepakke», slik at kostnaden kan fordeles på flere. Vi har delt pakkene inn i tre kategorier: Sport, film og serier. Bør få se samtidig Noen av tjenestene har imidlertid begrenset samtidig strømming til én enhet – i alle fall på papiret. Dersom du tåler å bli «kastet ut» hver gang de(n) andre strømmer, er det selvfølgelig mulig å kombinere alle abonnementene.

  1. Noen bruker min viaplay video
  2. Symptomer på tørre slimhinner - Underlivet | Canesten
  3. Noen bruker min viaplay 5