Bergen Vest Politistasjon

August 18, 2021, 11:19 pm

– Jeg sjekket på nettet hvor jeg kunne fornyet passet mitt. I Stokke, som er det mest naturlig å reise til, var det ikke ledig før i april. Så lenge kunne jeg ikke vente, for vi skal reise til Gdansk i mars og på en annen utenlandstur i april, sier hun til Kragerø Blad Vestmar. Hun sjekket flere steder i nærheten, men endte til slutt i Kragerø. – Litt lengre reise, men det var verdt det, nå får jeg nytt pass i løpet av en ukes tid, sier hun til avisa. 64 passkontor over hele landet skal legges ned. Foto: Grafikk: Nils Martin Brandvik / NRK Legges snart ned Politistasjonssjef i Kragerø, Øystein Skottmyr, sier pågangen etter pass i Kragerø har vært voldsom. Foto: Martin Torstveit / NRK Justisdepartementet har bestemt at halvparten av alle passkontorene i landet skal nedlegges etter at Norge har fått internasjonal kritikk for sviktende sikkerhet. Det betyr at mange får lengre reisevei. I dag er det 141 passkontorer i landet. Neste sommer skal tallet ha krympet til 77, i tråd med vedtaket i Justis- og beredskapsdepartementet.

Bergen vest politistasjon buss

Stasjonssjef Tore Salvesen ved Bergen Vest politistasjon sa lørdag til VG at etterforskerne ikke fant noe som understøttet at Shorsh ble utsatt for en kriminell handling. Kritikk Shilan Shorsh familie, venner og politiske støttespillere har lenge mistenkt at 39-åringen ble drept. Hun hadde levd med trusler i lengre tid og var i perioder utstyrt med voldsalarm. I januar 2013, noen få måneder før hun døde, henvendte Shilan Shorsh seg til SV-nestleder Inga Marte Thorkildsen under partiets kvinnekonferanse og fortalte om en lang rekke trusler. – Hun var åpenbart redd, uttalte Thorkildsen til VG i helgen. SV-nestlederen tok kontakt med politiet da hun hørte at Shorsh var død, men hørte aldri noe mer fra etterforskerne. Samme leder Det var delvis på grunn av medieoppmerksomheten om saken at Hordaland politidistrikt søndag besluttet å gjennomgå saken på nytt. Tirsdag ble etterforskningen formelt gjenopptatt. – Det er veldig bra at politiet gjør en ny vurdering. Vi håper at gjennomgangen vil gi oss svar på spørsmålene som vi har, sa Shilan Shorshs søster Shahen Ahmad til NTB søndag.

Bergen vest politistasjon bag

Bergen vest politistasjon Krokatjønnveien 15, 5147 Fyllingsdalen Vis kart Postboks 85, 6901 Florø 02800 Telefon 55 51 85 00 Passkontor 55 55 64 40 Regnskapstall Utvidet firmainformasjon Roller og eiere Betalingsanmerkninger, pant og score Bestill abonnement Endre opplysninger Send flyttemelding Logg inn for å lagre, dele eller endre opplysninger Send som e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Melding E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen.

Bergen vest politistasjon size

  • Sas sølv eurobonus
  • Politistasjoner som forsvinner - Disse lensmannskontorene legges ned - DinSide
  • Politiet i Kragerø: – Strømmer fra hele Østlandet for å få pass her – NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio
  • Bergen vest politistasjon buss
  • Lisa Tønne – Wikipedia
  • Translatør bergen
  • Bergen vest politistasjon nesttun
  • Tjenester for databehandling i skyen | Microsoft Azure
  • Bergen vest politistasjon pattern

Politiadvokat Janne Ringset Heltne opplyser til NTB at Shilan-saken skal ha samme etterforskningsleder som sist. Det ser hun ingen problemer med. – Men i tråd med nye retningslinjer fra Riksadvokaten er det statsadvokatene som i saker som dette skal treffe den påtalemessig avgjørelsen, framholder hun. Retningslinjene hun sikter til ble sendt i brevs form i kjølvannet av Monika-saken. Også denne ble henlagt og senere gjenopptatt. Nå er åtte år gamle Monika Sviglinskajas tidligere stefar pågrepet og siktet for forsettlig drap. Ny enhet Politimester Geir Gudmundsen opplyste tirsdag overfor Dagbladet at han ønsker en omfattende reform av politidistriktet. Ifølge avisen skal drap og alvorlige voldssaker i framtiden løftes fra lokale lensmannskontor til en nyetablert, felles kriminalenhet med en særskilt retts- og påtaleavdeling samt egen stab av etterforskere. Gudmundsen sier de tar med seg erfaringene fra Monika- og Shilan-sakene når organisasjonen nå endres. – Vi må ta inn det vi har lært av de sakene vi har hatt, på godt og vondt.

bergen vest politistasjon jacket
  1. Leiebil i irland
  2. Ikea trådløs lysbryter
  3. Verdens beste boller
  4. 20 norske drikkeviser