Mats Uldal Død

August 18, 2021, 7:42 pm
  1. Mats uldal død 2019
  2. Austin stevens død
  3. Barry gibb død

Både internasjonalt og nasjonalt har det de siste 20 årene utviklet seg ulike retninger innen "tapping-teknikker". Ikke bare har det blitt mange retninger som bruker andre betegnelser enn Tankefeltterapi/TFT, det har også bliitt utviklet ulike retninger som fortsatt bruker betegnelsen TFT. Alle dissse ulike retningene har selvsagt "tapping" som fellesnevner, dvs at en stimulerer akupunkturpunkter på meridiansystemet når en følelse er aktiv og at dette aktiverer kroppens egen evne til å hjelpe seg selv. Alle disse retningene får meget gode resultater på behandling av de fleste psykiske/følelsesmessige tilstander og en rekke fysiske tilstander. De ulike retningene har mindre og større variasjoner i hvordan en behandler og hva en legger vekt på under behandling. Dette gjelder også innenfor retninger som fortsatt bruker betegnelsen TFT. Det beste eksempelet på det i Norge er forskjellen på Roger Callahan sin avanserte bruk av muskeltesting/kinesiologi under behandling og Tankefeltteknikker utviklet av Mats Uldal hvor avanserte spørsmålsteknikker ofte er viktig for godt resultat.

Mats uldal død 2019

  1. Båt horten moss
  2. Åpningstider i påsken 2019 - Focus Software AS
  3. Oppbevaringsboks | MENUETT
  4. Enkel metode for å fjerne iPad-kontoer uten passord
  5. Kan man bruke espanol som glidemiddel pc
  6. Veps og bie
  7. Flagg blå gul rød series
  8. Brygge øl selv
  9. Sør-Fron Røde Kors - Røde Kors
  10. Når er det billigst å reise til gran canaria
  11. Amfi steinkjer søndagsåpent
  12. Søndre ål sportsklubb

Realitetene var jo ikke alltid slik og prosjektene førte ikke alltid fram. Men uansett var han like ukuelig optimist og positiv at neste prosjekt skulle lykkes. Han var og nysgjerrig og søkende etter kunnskap og informasjon og ble meget kunnskapsrik på mange felter. I tillegg til sport som han var interessert i hele sitt liv ble han tidlig veldig fasinert av idrettspsykologi/positiv tenkning/tankens kraft/hjerneforskning og tilgrensende områder. Han var mental trener for flere toppklubber i håndball og også for landslaget i golf. I telefonkatalogen stod han med yrke oppført som «Oppmuntrer» Hans nysgjerrighet og kunnskapstørst traff virkelig blink en sen kveldstime i 1997. Den kvelden leste han i et amerikansk magasin for psykologer om en psykolog som påstod at alvorlige fobier kunne løses på 5 minutter. Det var for godt til å være sant. Men Mats ringte til California samme natt og fikk snakke med Roger Callahan i flere timer. Det var Callahan som hadde oppdaget og utviklet Thought Field Therapy.

Jeg er en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og har drevet TFT-praksis i Indre Arna og Bergen siden 2003. Jeg var Mats Uldal sin nærmeste medarbeider fram til hans død i 2016 og og har vært/er en meget viktig aktør i arbeidet med å utvikle Tankefeltterapi i Norge. Jeg har undervist TFT siden 2006 og er landets mest erfarne TFT-instruktør. Jeg overtok hovedansvaret for MUIS (Mats Uldal Internatoonal School of TFT) i 2016. I 2019 slo MUIS seg sammen med TFT-Akademiet og fikk navnet NAKOTIP (Nasjonalt Kompetansesenter for Tankefeltterapi og Informasjonspsykologi). NAKOTIP er den ledende skolen for utdanning/kurs innen TFT i Norge og blant de ledende i Eurpa. Jeg er leder for NAKOTIP. Jeg har også hatt gleden av å få delta på TFT-oppdrag i flere land i Europa, Afrika og Asia. I løpet av disse årene har jeg behandlet og hjelpt mange tusen mennesker. Hva disse er kommet for å få hjelp til er veldig varierende, du kan lese mer under TFT BRUKES VED. Jeg får ofte spørsmål om hvilke klientgrupper som søker hjelp hos meg som TFT-terapeut.

Austin stevens død

5 5 av 5 stjerner. Åpen nå Samfunn Se alle 3 673 personer liker dette 3 572 personer følger dette 20 innsjekkinger Om Se alle Solheimveien 62 B (7 356, 67 km) 1473 Lørenskog Få veibeskrivelse +47 941 11 110 Alternativ og holistisk helse Prisklasse Moderat Åpningstider: 12:00–18:00 Åpen nå Gjennomsiktighet på sider Se mer Facebook viser informasjon for å hjelpe deg med bedre å forstå formålet med en side. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og publiserer innhold. Siden ble opprettet 1. juli 2010 Personer 3 673 likerklikk 20 besøk Relaterte sider BLÅ hjemmebryggeri Bryggeri Lær å tolke tarot Bok Skribent Mats Uldal International School of TFT Skole Marta Elise Bøshaugen Klungsøyr Sang Keramikk på Bærums Verk Reklame/markedsføring AR-Keramikk Kunst og underholdning Eventyrlyst - Hilde Johanne Aafoss Konsulentfirma Hjernen For moro skyld Blodklubben Blogger Vestfold TFT Lokal bedrift Heggeli helhetsmedisin Medisinsk bedrift Hildring Musiker/gruppe TaStyring.

Mats Uldal (1955-2016) innførte Tankefeltterapi (TFT) til Norge i 1997. Uldal hadde i 1997 allerede mange års erfaring som veileder og motivator innen toppidrett og næringsliv. Ved en tilfeldighet kom han over en annonse i et engelskspråklig tidsskrift for psykologer som hevdet at fobier kunne kureres på minutter. Dette var en så urimelig påstand at den vekket hans interesse. Han tok direkte kontakt med vedkommende som stod bak denne annonsen, Dr Roger Callahan. Etter å ha snakket med Callahan og deretter fått tilsendt mye informasjon og undervisningsmateriell reiste Uldal i 1997 til USA for å gjennomføre et kurs innen TFT. I første omgang så Uldal for seg at TFT kunne bli veldig viktig i hans arbeid innen toppidrett og næringsliv. Han innså imidlertid veldig raskt at TFT kunne brukes til veldig mye mer og at kunnskapen om denne metoden måtte bli gjort kjent for mange. Han fikk oversatt undervisningsmateriellet til Callahan til norsk og gjennomførte sitt første TFT-kurs i Norge i 1998.

Kurs i tankefeltterapi ble i 2009 fjernet fra Psykologforeningens liste over godkjente spesialistutdanninger. Tankefelt-guru Mats J. Uldal sier at kursene fremdeles er like populære. "Tankefeltterapiens teoretiske grunnlag bruker mange av de samme elementene som akupunktur, som kroppens energibaner. Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at disse banene finnes. (Illustrasjonsfoto:)" Fakta om TFT: Tankefeltterapi (TFT) er en behandlingsform som er sammensatt av elementer fra tradisjonell kinesisk medisin, akupressur, kinesiologi og kognitiv terapi. TFT ble utviklet av den amerikanske psykologen Roger J. Callahan på slutten av syttitallet. Behandlingsmetoden bygger på en teori om at kroppen inneholder en type energifelt som kalles tankefelt. Tankefeltet antas å styre underbevissthet, bevissthet og følelser. Metoden benyttes for å behandle traumer, angst, fobier, avhengighet, tvangslidelser og psykosomatiske lidelser. I behandlingen stimulerer man såkalte aku-punkter ved å banke på dem samtidig som man tenker på det aktuelle følelsesmessige problemet.

Barry gibb død

burzum jesu død

Fokus på god helse skaper ofte bedre helse, fokus på sykdom, skaper ofte mer sykdom osv. Indre detaljert fokus, ser også ut til å fortelle kroppen hvor den skal reparere seg selv, hva den skal reparere og på hvilket nøyaktighetsnivå den skal reparere. Indre detaljert fokus kan også bestemme hvor mye vi husker og hva vi klarer og konsentrere oss om. Det kan aktivere "gamle følelser" som gjør det mulig for kroppen å løse dem. Fokus inneholder både en følelsesdel og en tankedel. Klienters erfaringer viser at det oftere enn tidligere antatt er følelsene som er årsaken til de fleste av de opplevde problemene. Det er ikke hva vi gjør, men følelsen i forhold til det vi gjør som først og fremst bestemmer kvaliteten av det vi gjør. Dette igjen bestemmer som oftest hvor gode resultater vi får. I TFT fokuserer klienten detaljert på selve følelsen/spenningen/smerten som teknikk, da det ser ut til at enkelte synes å ha all kunnskap om problemet lagret som informasjon i bildet av og opplevelsen av følelsen.

Det var med stor sorg vi fikk melding om at Mats Uldal plutselig gikk bort søndag kveld sember 2016. En av de viktigste og mest markante skikkelsene innen alternativt og komplementært helsearbeid de siste 15 årene har dermed lagt ned sitt arbeid. Mats ble født i Porsgrunn i 1955. I et trygt og godt hjem fikk Mats en god oppvekst der fysisk aktivitet raskt ble viktig. Det begynte med dans men raskt ble det håndball som tok det meste av tiden. Urædd var hans klubb helt fra guttedagene til han ble eliteseriespiller og Norgesmester mange år senere. Han trente også lag sammenhengende fra han var 15 til han var over 40, inkludert lag i eliteserien. Han gikk Idrettshøyskolen og jobbet noen år som lærer. Senere ble det mange år som selger i ulike bedrifter og bransjer. Han fikk 2 flotte barn og vår medfølelse går til Tine Marie og Erlend som har mistet sin gode pappa. Mats var en meget utadvendt og positiv person og meget optimistisk av natur. Alt var mulig og ikke noe var et problem, i verste fall en utfordring.