Podcast Toppliste Norge, Påddkast - Dysleksi Norge

August 19, 2021, 12:58 am
  1. Eurest norge
  2. Her er Norges mest populære podkaster – Mikkel Niva og Herman Flesvig topper listen | Kampanje
  3. Aleris norge
  4. Norge stavanger
  5. Radio Rock - Offisiell hjemmeside | Ekte Rock

I dag er radiokanalene i Norge enige om hvordan man «måler en lytter». Det vil si: Hvor lenge må man lytte før man regnes inn i statistikken – blant annet. Dette har derimot manglet for podkast-formatet, til tross for at det har vært her i flere år. De siste to årene har podkasten funnet sin vei til flere redaksjoner og mange entusiaster går nå og lurer på hvor annonsørene blir av. Første steg blir å kunne gi annonsørene tall som forteller om publikums bruksmønster. LES OGSÅ - kronikk fra Tore Nesheim, daglig leder i AdLINK Media: 6 årsaker til at podkast-Norge henger bak Sverige - og hva vi kan gjøre for å minimere gapet – Åpen for alle i Norge Podkastsjef Vilde Hjort Batzer i NRK fortalte under Den store podkast-dagen i regi av Medier24 og AdLINK for to uker siden at de er i gang med en ny løsning som forhåpentligvis kan være med på å sette en standard for bransjen. Nå utdyper hun: – Det blir en transparent statistikkløsning som skal være åpen for alle i Norge. I dag opererer man med ulike målemetoder og valuta.

Eurest norge

  • Podcast toppliste norge live
  • Velg rett verktøy når du må nedbemanne – Ingfrid Landsnes
  • Podcast toppliste norge 7
  • Norge
  • Det gylne kompass 6
  • Podcast toppliste norge list
  • Advokat lønn
  • Ny ledelse i Innovasjon Norge
  • Podcast toppliste norge 2
  • NRK vil samle norske podkaster på ny toppliste med felles måling og «valuta». Det får produsentene til å juble - Medier24.no
  • Flere farger! – Zinc
  • Diettsatser staten 2010 qui me suit

Her er Norges mest populære podkaster – Mikkel Niva og Herman Flesvig topper listen | Kampanje

Akkurat det jeg trenger! » #6: 198 Land med Einar Tørnquist I «198 Land» tar Einar Tørnquist for seg alle verdens land, en episode av gangen, og alltid med en ny gjest. Her snakker de om smått og stort fra de forskjellige landene, gjerne med en gjest som har vært i landet selv, og som har interessant kunnskap og personlige erfaringer å dele. Podkasten kombinerer humor med lærdom, og du lærer mye nyttig til quiz-kvelden underveis. «For geografi-interesserte er dette midt i blinken. Bra miks av humor og fakta, » skriver en lytter, og gir vurderingen sin tittelen «terningkast seks». #7: Sånn er du Harald Eia og Nils Brenna leder podkasten «Sånn er du». Siden januar 2017 har duoen invitert profilerte personer inn i studio for å finne ut hvordan de egentlig er, ved hjelp av personlighetstesten «Big 5». Her undersøkes intervjuobjektenes fem store personlighetstrekk: åpenhet, planmessighet, ekstroversjon, omgjengelighet og nevrotisisme. Ved hjelp av disse hovedtrekkene, og underliggende trekk innenfor hver faktor.

Aleris norge

Dysleksi Norges Påddkast er laget for deg med dysleksi, dyskalkuli og spesifikke språkvansker. Den har forskjellige temaer hver gang. Vi har laget en podkast. Det er et radioprogram som du kan laste ned og lytte til når du vil, på din PC, telefon eller MP3-spiller. Første episode ble lagt ut den 5. april 2018. Programmet har fått navnet PÅDDKAST, litt som en vits på hvor lett det kan være å uttale eller skrive ordet "podkast". Programleder for sesong 3 er Caroline Solem. Programledere for sesong 2 er Gina Jevne Bakken og Caroline Solem. I hver episode tar de opp engasjerende temaer knyttet til lærevansker. Programledere for sesong 1 er Gina Jevne Bakken og Dan Wollstad. De intervjuer masse spennende mennesker og frivillige fra Dysleksi Norge, med mål om å vise frem hvordan lærevansker kan oppleves for forskjellige mennesker: Lærere, foreldre og ungdom. Sesong 3 – episode 1: Lesevansker blant voksne. Samtale med Helene Berntsen. Sesong 3 – episode 2: Ane Granhus Hermanstrand. Tema: Dysleksi Sesong 3 – episode 3: Eirik Raude.

Norge stavanger

podcast toppliste norge 5

Radio Rock - Offisiell hjemmeside | Ekte Rock

En lytter kaller podkasten for en «ypperlig miks av journalistiske spørsmål og flytende samtale». #3: Jan Thomas og Einar blir venner «Jan Thomas og Einar blir venner» handler om nettopp det - et voksende vennskap mellom to svært forskjellige, voksne menn. Einar Tørnquist og Jan Thomas møtte opp til første innspillingsdag uten å kjenne hverandre ordentlig, og lar lytterne bli med på veien til et tettere bånd mellom dem. – Vi tror lytterne har blitt så begeistret for Jan Thomas og Einar fordi de er åpne, ærlige, nysgjerrige og rause med hverandre, og de har det gøy sammen, sier Konglevoll, som produserer podkasten. Mens de andre pallplasseringene er relativt strukturerte og med en grad av alvor, er denne podkasten pur underholdning - en skikkelig «feelgood-podkast», som en lytter beskriver det som. «Dette gjør meg glad, rett og slett! Harmløs, jovial, selvironisk og godhjerta humor, tvers gjennom. » Les også: Fem apper som kan lære deg et nytt språk Einar Tørnquist og Morten Ramm har begge suksess med hver sine podkaster.

Vegard Wivestad Grøtt NTB scanpix «Koht vil leve» er et ærlig innblikk i komiker, programleder og spaltist Christine Kohts kreftbehandling. Ved nyttår fikk hun påvist en alvorlig form for kreft, en sjelden type føflekkreft. Aftenposten-journalist Joachim Førsund følger henne i behandlingen, og i podkasten snakker de om stort og smått som Koht opplever underveis. Podkasten ble lansert 15. mars, og har på bare 10 dager sust rett til topps. Lyttere kaller podkasten «hjerteskjærende og fin» og som en «alvorlig og ærlig podkast som både gir glede og sorg nye dimensjoner». Les også: Her er Startsidens podkast-favoritter #2: Ufiltrert - med Else Kåss Furuseth «Ufiltrert» er en podkast som tar utgangspunkt i lettbeinte intervjuer med kjente, norske fjes. I kjent Else Kåss Furuseth-stil får hun latteren i gang, samtidig som hun også får trukket frem alvorlige og ærlige sider av intervjuobjektene. «Ufiltrert» er i likhet med «Koht vil leve» lansert i mars måned, og har blitt svært populær på kort tid.

Ekko, Radioresepsjonen og Tusvik og Tønne er de podkastene som er mest lastet ned på Itunes i 2018. Radioresepsjonen, Harm og Hegseth og Tusvik og Tønne er blant de mest nedlastede podkastene i 2018. FOTO: Scanpix/Ingebjørg Iversen Følg på Instagram! Nok et år har (nesten) gått, og det kan virke som at podkaster stadig blir mer populære. Under finner du de som ble mest lastet ned på Itunes i 2018. De 20 mest nedlastede podcastene i Norge (2018): 1. Ekko 2. Radioresepsjonen 3. Tusvik & Tønne 4. Misjonen med Antonsen og Golden 5. Harm og Hegseth Vegard Harm og Morten Hegseth fra VG. FOTO: Ingebjørg Iversen 6. Lørdagsrådet 7. Konspirasjonspodden 8. Synnøve og Vanessa 9. P3morgen 10. Ida med hjertet i hånden Ida Fladens podkast var den 10. mest nedlastede på Itunes i 2018. FOTO: Junge, Heiko / NTB scanpix 11. Dagsnytt 18 12. The Joe Rogan Experience 13. Aftenpodden 14. The Daily 15. Heia Fotball Vanessa Rudjord fra Stavanger og Synnøve Skarbø har en av årets med nedlastede podkaster. FOTO: Bendiksby, Terje / NTB scanpix 16.