71 Grader Nord Kjendis 2019 Finale &Raquo; Marthe Kristoffersen Vant «71 Grader Nord - Norges Tøffeste Kjendis» - Til Topps Etter Intens Finale:- Har Fortsatt Ikke Gått Opp For Meg - Dagbladet

August 19, 2021, 1:23 am

Jeg hadde nettopp lagt opp, så jeg har ikke blitt spurt før, så her var sjansen min, forteller hun. FORNØYD: Selv om det var trist å forlate gjengen, forteller Marthe Kristoffersen at det var deilig å komme hjem til familie, kjæreste og sofaen. Foto: TVNorge Store deler av livet sitt har 28-åringen dedikert til langrenn, men i 2017 kom beskjeden om at hun hadde bestemt seg for å legge opp. Hun så ikke noe framtidshåp i idretten, og bestemte seg heller for å bli trener for NTG Lillehammer. - Før var det å stå opp, trene, spise lunsj, trene igjen, spise og å legge seg. Veldig satt på spissen, selvfølgelig, men det var intenst. Nå jobber jeg som trener, og trener hver dag, men man slipper det at man må gjøre akkurat det eller akkurat det. Jeg kan klatre om jeg vil liksom, og det er en ganske stor forskjell. Jeg kan være med venner om jeg vil, og får tid til å være litt vanlig, forteller hun. Fysisk aktivitet er fortsatt høyt på agendaen, men hun legger ikke skjul på at det var deilig å legge seg på sofaen da hun kom hjem til Lillehammer etter å ha vunnet på Nordkapp.

71 grader nord kjendis 2019 finale results

71 grader nord kjendis 2019 finale season

- For meg var det bare et eventyr, men så gikk det plutselig opp for meg at dette var en konkurranse. Jeg er bare sykt glad for resultatet, og det har egentlig ikke gått opp for meg ennå. Kanskje jeg skjønner det når jeg ser episoden, flirer Kristoffersen. HØYT: I kjent stil ble finalen avholdt på Nordkapp, og deltakerne måtte også dette året ut i det beryktede nettet. Foto: Discovery Det var hele veien tett, og begge deltakerne måtte flere ganger tilbake over stupet. Svarte de feil, var det nemlig straffen de fikk. Etter flere runder fram og tilbake, klarte Kristoffersen imidlertid å svare riktig på hvilken breddegrad Værøy befinner seg på - det siste spørsmålet hun måtte besvare for å få seieren i sin hule hånd. UENIGE: I 2014 uttalte Marit Bjørgen at Ingvild Flugstad Østbaerg hadde landslagets fineste rumpe. På Sognefjellet var diskusjonen høylytt mellom landslagsjentene. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer Da det gikk opp for henne at hun hadde vunnet, hoppet hun til værs og klemte både Tvedten og Khamitskaya.

71 grader nord kjendis 2019 finale 3

I beste sendetid har Follestad fått kjenne på alt av sinne, glede, latter og tårer. Spesielt godt vil kanskje seerne huske forholdet Follestad fikk til både Jon Almaas og Melina Johnsen, der det ofte gikk en kule varmt. Les også: Her får «Ex on the Beach»-Melina fullstendig panikk midt i fjellveggen I et tidligere intervju med Nettavisen uttalte Follestad at de nesten hadde blitt som en liten familie, der Almaas ble som en pappa for resten av laget. – Jeg ble broren. Vi ble rett og slett en liten familie som både kjeftet på hverandre og lo sammen, uttalte han til Nettavisen. «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» sendes torsdager og søndager på TVNorge.

71 grader nord kjendis 2019 finale 2017

71 grader nord kjendis 2019 finale dates

Dagbladet Pluss - Da jeg ble revet bort fra dem og kjørt til flyplassen, den jævla flyplassen i Alta, kjente jeg at jeg ville litt tilbake. Jeg satt i det skitne Bergans-tøyet, som var bløtt ennå. Dahl forteller at hun sendte noen bilder av seg selv gråtende til Kristoffersen og Tvedten. - Det var så rart å komme tilbake til Oslo. Da jeg skulle hjem var det rett i bilen. Marthe, Håvard og Jan Thomas var liksom de jeg kom nærmest, og Marthe kjempet jeg med hele tida. Vi visste at vi måtte i duell mot hverandre, og det var det verste som kunne skje. Utfallet ble jo som det ble, men det var like greit. Møtte sin største skrekk Det er ikke bare tunge fysiske øvelser som Dahl har fått oppleve under oppholdet. I starten av konkurransen måtte nemlig deltakerne gjennom Utladalen inn i Jotunheimen, før de endte ved Vettisfossen. Der tilbrakte de natta i hengekøyer, 275 meter over bakken. Å ligge i hengekøyer hengende nærmest midt i løse lufta er nok ikke enkelt, høydeskrekk eller ei. For å få denne delen av etappen godkjent, var deltakerne nødt til å tilbringe hele natta i hengekøya.

  1. Artister (2016) – Country Festivalen Skjåk
  2. Expert fredrikstad rolvsøy
  3. 71 grader nord kjendis 2019 finale season
  4. 71 grader nord kjendis 2019 finale release
  5. Bilder av utslett
  6. 71 grader nord kjendis 2019 finale 4
  7. Coop obs bygg molde d
  8. «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» - Ute av «71 grader nord»: - Jeg kjente at jeg ikke orket en finale - Dagbladet

71 grader nord kjendis 2019 finale date

– Jeg kunne ikke gå. Jeg hadde ødelagt knærne mine helt, og pådratt meg en gammel skade. Jeg merket allerede at jeg var den som var med på å synke laget. Jeg hadde ikke klart å fullføre en finale, så da tenkte jeg at det var på sin plass at Jon skulle få den finaleplassen, sier han. Det hele blir et noe rørende øyeblikk der både Almaas og Follestad tilsynelatende blir blanke i øynene. – Det var godt å se at også Jon har følelser, ler Follestad. Jon Almaas har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser. Angrer ikke Til tross for at Follestad bare var en konkurranse unna en finaleplass og en siste tur til målstreken, angrer han ikke på avgjørelsen i dag. – Jeg hadde ikke gjort noe annerledes om jeg skulle få sjansen til å velge igjen, sier Follestad og forteller at det var en stor lettelse å få reise hjem. – Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å gå på butikken å kjøpe alt jeg kom over. Det var en ubeskrivelig følelse, forteller Follestad. – Fantastiske minner Han legger heller ikke skjul på at opplevelsene gjennom «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er noe han sent vil glemme.

71 grader nord kjendis 2019 finale dates

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon - Jaaaaaaa! ropes det over Nordkapp. Etter en intens måned på tur, klippet ned til elleve episoder, kunne tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen (28) endelig slippe jubelen løs. Hun stakk av med seieren i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», og ble den første kvinnen på ni sesonger til å gjøre nettopp det. - Det var en tøff episode, for jeg ga jernet hele veien for å være med til slutt. Jeg husker liksom ikke så mye, sier hun til Dagbladet. KLEM: Håvard Tvedten fikk en klem av vinneren da det hele ble avgjort. Kristoffersen husker at konkurransen var intens, og hun var ikke sikker på om hun kom til å vinne. Foto: Discovery Vis mer Det var i en tøff finale mot tidligere proffdanser Nadya Khamitskaya (35) og tidligere håndballspiller Håvard Tvedten (39) at Kristoffersen briljerte. Etter å ha slått ut førstnevnte, gjensto det som skulle bli en intens konkurranse mot Tvedten. - Eventyr Med en konkurranse som inkluderte både klatring over et stup og en kunnskapsbit, var det ikke lett å se hvem av de to garvede turgåerne som kom til å stikke av med seieren.

  1. Teknisk due diligence
  2. Thai massasje kløfta menu
  3. Lørenskog videregående skole