Når Stenger Valglokalene 2019

August 18, 2021, 6:46 pm
  1. PPT - Forhåndsstemming og valgkort PowerPoint Presentation, free download - ID:5268707
  2. Høyt oppmøte under avgjørende EU-valg | Resett
  3. Tidens Krav - Stenger vei når asfalten skal legges
  4. Når stenger valglokalene 2019 election

Valglokalene har åpnet i Frankrike. De neste tolv timene avgjør franskmennene hvilke to presidentkandidater som skal gå videre til neste runde. 1 min Publisert: 23. 04. 17 — 08. 24 Oppdatert: 3 år siden Valglokalene åpnet klokken 8 søndag morgen. De stenger klokken 20 i de større byene og klokken 19 på mindre steder. Elleve kandidater deltar i presidentvalget. De to kandidatene som får flest stemmer, går videre til presidentvalgets neste og avgjørende runde 7. mai. Sittende president François Hollande avla søndag formiddag stemme i Tulle i Correze sørvest i landet. Hans sosialistpartis presidentkandidat Benoît Hamon avla også stemme søndag formiddag. Tidligere på morgenen ankom den høyreorienterte EU-motstanderen og presidentkandidat Nicolas Dupont-Aignan et valglokale i en Paris-forstad for å stemme, og den venstreradikale kandidaten Natalie Arthaud stemte i et lokale i Paris-forstaden Pantin. Senere søndag formiddag ankom den uavhengige sentrumskandidaten Emmanuel Macron og kona Brigitte et valglokale i rådhuset i Le Touquet nord i landet for å stemme, den samme bygningen der paret ble gift for snart ti år siden.

PPT - Forhåndsstemming og valgkort PowerPoint Presentation, free download - ID:5268707

Kandidaten Kwok Long-fung. (t. h. ) på vei til stemmelokalet i Hongkong. Han støtter kravene til protestbevegelsen om mer frihet og demokrati i det kinesiske territoriet. Foto: Kin Cheung / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Et rekordhøyt antall velgere har allerede avgitt stemme i lokalvalget i Hongkong, opplyser valgkomiteen. Flere timer før valglokalene skulle stenge var valgdeltakelsen oppe i 47, 26 prosent. Til sammenligning var det totalt 47, 01 prosent av velgerne som stemte ved forrige valg i 2015. I 2015 var det dessuten bare 3, 12 millioner hongkongkinesere som hadde registrert seg som velgere, mens det i år er 4, 13 millioner. Klokka 15. 30 lokal tid hadde 1, 95 millioner velgere avlagt stemme, og det var fortsatt sju timer igjen før valglokalene skulle stenge. Det er meldt om lange køer foran stemmelokalene. I alt skal det velges 452 representanter til Hongkongs 18 distriktsråd. Vanligvis er dette et valg som vekker lite engasjement blant Hongkongs innbyggere ettersom de har svært liten politisk makt.

når stenger valglokalene 2010 qui me suit

Høyt oppmøte under avgjørende EU-valg | Resett

– Vi vurderer likevel hvilke hendelser som potensielt kan oppstå, og forbereder oss på å håndtere dem. Vi legger trusselvurderingene til grunn og har gode sikkerhets- og beredskapsrutiner. Les også Multiconsult inngår forlik med Stortinget etter byggesprekk Les også Her er Stordalens skatteforslag til Stortinget Les også Tidligere NHO-tillitsvalgt nekter straffskyld for svart arbeid på Stortinget

SKAL KNUSE TALL: TV 2s tallknusere Kjetil Løset og Terje Sørensen. Foto: Espen Sollie/TV 2 følg valgnatten på tv 2: I dag braker det løs – se hvordan du følger valgnatten på TV 2. Publisert 09. 09. 2019, oppdatert 09. 2019. TV 2s tallknusere Kjetil Løset og Terje Sørensen har forberedt seg i lang tid til valgdagen og -natten 9. september. – Forberedelsen til en valgnatt starter tidlig på året med systematiske gjennomganger av tidligere valg, og bygging av resultat- og prognosemodeller. De siste ukene har vi brukt mye tid med å gå gjennom våre egne meningsmålinger fra Kantar og holde oversikt over de mange hundre lokale målingene, forteller Kjetil Løset. I løpet av valgnatten på TV 2 og vil tallknuserne holde deg oppdatert på valgresultater, samtidig som de fortløpende lager egne prognoser. I årets valg har det vært mer krevende enn ellers å spå hvordan resultatet vil bli, ifølge tallknuserne. – Det har vært krevende fordi det er større bevegelser enn normalt blant velgerne. De store partiene taper begge to, noe som er svært uvanlig.

Tidens Krav - Stenger vei når asfalten skal legges

Hvis du er norsk statsborger, kan du stemme dersom du: Er 18 år, eller fyller 18 år i løpet av 2019 Bor, eller har bodd i Norge i løpet av de siste 10 årene før valgdagen Hvis du har bodd mer enn 10 år i utlandet, må du søke om å bli innført i manntallet når du stemmer. Les mer her. Hvis du er nordisk statsborger (svensk, dansk, finsk eller islandsk statsborger), kan du stemme dersom du: Har bodd i Norge siden 30. juni 2019 Hvis du er utenlandsk statsborger fra et land utenfor Norden, kan du stemme dersom du: Har bodd sammenhengende i Norge de siste tre årene før valgdagen Valgkort Velgerne trenger ikke valgkort for å stemme. Valgkortet er en informasjon til velger om at de er i manntallet, og hvor de kan stemme. Tar de med valgkortet når de skal stemme går det raskere fordi vi kan skanne kortet i stedet for å søke opp velgeren. Valgkortet er ikke legitimasjon. Du må ha med legitimasjon i tillegg når du skal stemme. Valglister og informasjon i postkassen Kommunen har fått noen henvendelser fra folk som lurer på hvorfor ikke alle partiene er representert i fellesutsendelsen av valgmateriell til postkassene.

Når stenger valglokalene 2019 election

Resultatportalen finner du på denne kvelden. I kartet kan du velge din kommune eller fylke, og sjekke hvordan andre i din valgkrets har stemt. I tillegg kan du se TV 2s prognoser for utvalgte kommuner. Du kan også se hvordan mandatfordelingen i den valgte kommunen vil bli med dette valgresultatet. SJEKK RESULTATENE: Slik ser TV 2s nye resultatportal ut. Her kan du sjekke hva andre i ditt nærområde har stemt. Partilederdebatt Når valgresultatet er klart, kommer alle partilederne tradisjonen tro til vandrehallen på Stortinget. Partilederdebatten er ventet å starte like etter midnatt. TV 2s Yvonne Fondenes leder debatten, sammen med NRKs Magnus Takvam. Dette ser du direkte på TV 2 og DEBATT: Partilederne møtes til debatt etter at valgresulatet er klart. Her fra debatten i vandrehallen i 2017. Foto: Lise Åserud Husk også å følge valgnatten i sosiale medier, på TV 2 Nyhetenes Facebook-side og vår Instagram-konto.

  1. Når stenger valglokalene 2019 winner
  2. Tannlege erik barman voss la
  3. Når stenger valglokalene 2019 calendar
  1. Dyrke sopp freak
  2. Forskjellen mellom mandarin og klementin
  3. Eik landbrukssenter ørsta