Jack Russell Terrier Oppdrettere

August 18, 2021, 1:38 pm

I tillegg til å være flotte familiehunder som trives i skog og mark vises hundene våre regelmessig på utstilling, trenes på blodspor og deltar på trening sammen med den lokale hundeklubben. Vi er selvfølgelig medlem av Norsk Kennel Klubb, Norsk Terrier Klubb og Rasegruppen for Jack Russell Terrier. Vi følger Norsk Kennel Klubbs etiske grunnregler for avl og oppdrett.

Jack russell terrier oppdrettere terrier

jack russell terrier oppdrettere breed

Jack russell terrier oppdrettere female

Kennel Jacks For Fun er et lite oppdrett av Jack Russell Terrier i Drammen. Kennelen ble FCI-godkjent i 2016, men vi har hatt Jack Russell Terrier siden 1998. For tiden har vi 3 stykker hjemme - Showsilks Jack Flashback "Funky" (f. 17. 10. 09) og Si-Wi-To Perfetto Per Il Mio Anima "Nova" (f. 07. 05. 15), og Baira Bliss Bagiland "Baira" (f. 04. 09. 18). All Jacks Gimme Some Lovin´ "Wittoria" (f. 01. 12. 16) er også medlem av familien. Hun er deleid med Kennel SiWiTo, og vil til daglig bo i Fevik. Den 10. mars 2018 fikk vi 6 nydelige valper, 2 hanner og 4 tisper. Av disse er vakre Vida - Jacks For Fun Appassionato - ute på fôr, og det blir spennende å følge henne videre. 21. desember 2019 kom det enda 6 vakre valper, 3 hanner og 3 tisper. Jeg tar gjerne i mot Jack Russell Terriere for napping og pelstrimming. Ta i så fall kontakt via kontaktsiden. (Oppdatert planlagt kull 17. 06. 20)

Jack Russell Terrier - Norsk Terrier Klub

Hundene har sikkert omsorgsfulle eiere som er veldig glad i dem, men dette er intet annet enn en trussel mot rasearbeid; hunders helse og ivaretakelse av rasens bestemte egenskaper. Det hjelper hundeeiere som ikke prioriterer å gjøre et skikkelig arbeid å finne hverandre, pare to hunder av samme rase og markedsføre og selge valpene som rasehund. Valpene kan selvsagt bli registrert i Norsk Kennel Klub, ha stamtavle og alt det der, men det har ingenting med rasearbeid å gjøre. Hvis dette får lov å fortsette, kan vi risikere at rasens spesielle egenskaper forsvinner, god helsesituasjon trues og viktig samarbeid mellom oppdrettere forsvinner. Prioriterer man ikke foreldredyr fra den beste halvpart av rasen, hunder som har korrekt og sunn konstruksjon, de rette egenskapene og den gode helsen, da vil rasen utvikle seg i negativ retning og de gode egenskapene forringes. Har du funnet ut at du har lyst på Jack russell terrier? Da tenker jeg du har gjort valget på bakgrunn av rasens egenskaper og utseende.

  1. Teknisk fagskole stavanger weather
  2. Lise satterfield
  3. Jack russell terrier oppdrettere for sale
  4. Tromsø kommune ansatte i d
  5. Jack russell terrier oppdrettere dog
  6. Årets farge 2020 fra Fargerike er Elvesand - YouTube
  7. Tenker du ofte på eks-kjæresten din? Dette kan være årsaken
jack russell terrier oppdrettere puppy jack russell terrier oppdrettere retriever
  1. Toni and guy hårføner