Frisør Storgata Lillehammer &Middot; Shan Frisør As - 918679537 - Lillehammer - Se Regnskap, Roller Og Mer

August 18, 2021, 4:20 am
  1. Frisør uno
  2. Extensions frisør
  3. Mood frisør
  4. Shan frisør | Lillehammer | Frisørguiden 2020

Aga frisørsalong Inger Johannessen Storgata 96, 2615 Lillehammer Vis kart Regnskapstall Utvidet firmainformasjon Roller og eiere Betalingsanmerkninger, pant og score Bestill abonnement Endre opplysninger Send flyttemelding Logg inn for å lagre, dele eller endre opplysninger Send som e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Melding E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen.

Frisør uno

hexagon frisør

Er det noe dere lurer på i forhold til produkter eller noe annet, så ikke nøl med å sende meg en melding på messenger, eller på 41247140. Ha en super helg og krøll i vei, fin tid å ha litt aleinetid på badet hjemme nå👌🤗 Ønsker du favoritt hårproduktet ditt hjem på døra, så har vi hjemkjøring i disse tider Hilsen Elisabeth😁 Produkter fra Paul Mitchell som er med i videoen. -Paul Mitchell Unclipped krøllstav. -Shampoo one, en mild rense shampoo som gir ett godt grunnlag for varige krøller. Renser bort fett og rester av styling. -Extra Body conditioner. En volum conditioner, som er lett i håret. -Hot of The press. En varmebeskyttende spray, med lett hold. -Awaphui sea salt spray. En lett saltvannsspray, som gir fantastisk volum og som gjør håret blankt, ikke matt. -Awaphui finishing spray. En blank og fin hårspray, med strong hold. -Paul Mitchell padde børste. Ett must på ett langt hår. [03/24/20] Kjære alle kunder❤ Da er det vedtatt, vi håper nå at vi får åpne igjen den 14. April. De som har time før det,, vil bli kontaktet i løpet av noen dager.

Extensions frisør

frisør storgata lillehammer

Uygun 12. mars 2020 "Jeg ba henne til å klippe meg en fade på sidene og bak, men så fikk jeg ikke fade, den var ikke en vanlig hårsveis engang, det jeg fikk var en klar skille på kort hår og langt hår på bak. Hun viset ikke meg baksiden av håret etter hun ble ferdig, som førte til at jeg ikke så hvor stygt den ble før jeg kom hjem. Holdningen hennes var også mindre bra. "

Mood frisør

4. 9 4. 9 av 5 stjerner. Åpen nå Samfunn Se alle 357 personer liker dette 355 personer følger dette 29 innsjekkinger Om Se alle Storgata 32 (7 248, 12 km) 2609 Lillehammer, Norway Få veibeskrivelse +47 61 26 35 88 Frisørsalong · Barbersalong Prisklasse Billig Åpningstider: 09:00–18:00 Åpen nå Gjennomsiktighet på sider Se mer Facebook viser informasjon for å hjelpe deg med bedre å forstå formålet med en side. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og publiserer innhold.

Shan frisør | Lillehammer | Frisørguiden 2020

Åpen nå I morgen 08:30 - 19:00 08:30 - 17:00 Elvegata 17 2609 Lillehammer Adresse Telefon: E-post: 61 26 33 70 Kontaktinfo Om salongen Ta turen til Lillehammers travleste utelivsgate og besøk oss i kreative og luftige lokaler. Her blir du sett og hørt på... Om oss Vurderinger 5 av 5 stjerner. 91 kunder har vurdert sitt salongbesøk. Omtaler 14 kundeomtaler. Trine Sommerfelt "Verdens beste frisør " Ingunn "Flinke Lotte alltid fornøyd og yter topp service" Mildrid "Så godt at koronasveisen blei borte så smertefritt " Merete "Alltid fornøyd hos Birgitte " Aase "🤗 " "Alltid veldig fornøyd etter time hos Birgitte!! " Knut T "Tipp topp som alltid " Camilla "Hyggelig og bra service! " "alltid hyggelig " Kristine "Som alltid, kjempefornøyd med hårklippen og fargen " Anne S. "Veldig fornøyd med klipp & farge utført av Ramon " Inger Johanne "Anbefaler Lotte på det sterkeste! Faglig veldig dyktig, og kjempe hyggelig!! "

  1. Lillehammer
  2. Dukane av
  3. Frisør bookingsystem
  4. Dugg frisør
  5. Verdens beste surkål
  6. Fryse oppskåret roastbiff
  7. Aurvoll og furesund proff
  8. Politiet etter bombetrussel: - Ikke sikre på at vi har rett gjerningsperson
frisør bookingsystem

❤️Martine @hairby_elisabethselven TUT OG KJØR😂🚗🤩 Få dine favoritt hårprodukter levert på døra👍 Gratulerer med dagen, allesammen❤️ 17. Mai hilsen fra Alle oss på Studio M🇳🇴 Bob&Balayage Hei🌼 Vi har tatt inn Noma i salongen. Nydelige sommerlige hårspenner som sitter behagelig og godt Pris 99 kr pr hårspenne [05/06/20] Elisabeth's lille film😂👍 Godkjent smittevernkurs😍👍 (Bildet tatt i fjor) [04/26/20] Nå er vi helt klare til i morgen. Velkommen til en trygg og fresh salong👌😁 Frisør Lillehammer - Studio M - Hjem ❗️NETTBESTILLING ER NÅ ÅPENT❗️ Gå inn på for å bestille time. NB: Vi velger å ikke utføre behandlinger som; farging av vipper/ bryn, skjeggklipp og hull i ørene pga evt smitterisiko. Derfor finner du ikke disse behandlingene på nett lenger😊 Studio M, Frisør Lillehammer tilbyr online timebestilling av frisørtime. Frisørsalongen ligger på Lilletorget med direkte adkomst på gateplan midt i Lillehammer sentrum. Kjære kunder. Vi ser VIRKELIG fram til å ta dere i mot på Mandag Hos oss følger vi strenge smitteverns tiltak, og forventer at dere gjør det samme❤ (les nøye innlegget under) Dette må vi gjøre sammen, så alle kan føle seg trygge og at vi gjør det vi kan for å stoppe denne spredningen av Covid-19.