Ferje Moskenes Bodø

August 18, 2021, 8:29 pm
  1. Fergerute moskenes bodø
  2. Ferje moskenes boko haram
  3. Bodø
  4. Fliser bodø

18-782 ferje Rutetabell 18-782 ferje rute opererer på ukedager. Normale opereringstider: 21:00 Dag Driftstimer Mandag 21:00 Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Opererer Ikke Søndag 20:30 Se full tidsplan 18-782 ferje Rutekart 18-782 ferje Rutetabell og Stopp 18-782 ferje (Retning: Røst - Værøy - Moskenes har 3 stasjoner som går fra Røst Ferjekai og slutter på Moskenes Ferjekai. 18-782 ferje tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 21:00 og slutter ved 21:00. Driftsdager denne uken: ukedager. Velg hvilken som helst 18-782 ferje stasjoner under for å finne oppdaterte rutetabeller i sanntid og for å se rutekartet deres. Vis på kart 18-782 FAQ Når begynner 18-782 ferje å operere? 18-782 ferje starter å operere klokken 20:30 på Søndag. Når slutter 18-782 ferje å gå? 18-782 ferje slutter å operere klokken 20:30 på Søndag. Når ankommer 18-782 ferje? Når kommer Bodø - Værøy - Røst - Moskenes Ferje? Klikk her for live ankomsttider og for å se den fullstendige rutetabellen for Bodø - Værøy - Røst - Moskenes Ferje som er nærmest din plassering.

Fergerute moskenes bodø

ferge moskenes bodø

Ferje moskenes boko haram

  • Psg manchester united norsk tv
  • Krambua nordfjordeid nettbutikk
  • Ferge moskenes bodø tid
  • Ferje moskenes boko haram
  • Tysk bilsalg side
  • Fliser bodø
  • Fergerute moskenes bodø
  • Norsk tipping mobile internet site
  • Ferry moskenes bodø
  • Shantaram anmeldelse
  • Ferge moskenes bodø billetter

Bodø

Administrerende direktør Torkild Torkildsen sier at ordningen med forhåndsbestilling har vært som i dag over lang tid. – Det er bare sånn det har vært, og vi har ingen planer om å forandre på det, sier han. Torkildsen understreker at koronakrisen har gjort årets sesong litt ekstra spesiell. – Vi kjører med 40 prosent mindre kapasitet enn normalt på grunn av smittevernhensyn. Det gjør jo også at det kan bli lengre køer enn normalt. Men vi kjører med tre ferger i skytteltrafikk over Vestfjorden, og fra neste uke setter vi en ferge til, sier han. Torkildsen har ikke noe inntrykk av at det er spesielt mange som ikke har fått plass så langt i sommer, men han råder de reisende om å være tidlig ute, dersom de vil være helt sikre på å komme med ferga. Han understreker også at Vestfjorden-fergene er blant få ferger i Norge hvor det i det hele tatt er mulig å forhåndsbestille billett. På fergene fylkeskommunen driver i Nordland er det ikke mulig å forhåndsbestille billett i det hele tatt, uansett om du har bil eller ikke.

Fliser bodø

18-782 i nærheten av meg Når kommer Bodø - Værøy - Røst - Moskenes Ferje? Klikk her for live ankomsttider og for å se den fullstendige rutetabellen for Bodø - Værøy - Røst - Moskenes Ferje som er nærmest din plassering.

Foto: Natur og ungdom Havnet på feil side av Lofoten Etter å ha landet på Leknes i stedet for Moskenes, som ligger vel en time innover Lofoten, ble det leiebil på reisefølget til Opheim. – Jeg har vært i Lofoten mange ganger, så jeg vet hvordan jeg skal komme meg over og snu meg rundt på hælen, men det er det ikke alle som kommer utenfra som gjør. Fjell som Reinebringen bringer hvert år mange turister med fergene over til Lofoten. Foto: Ansgar Scheffold / Unsplash

  1. Brun saus fra bunn
  2. Julelykt med vann og glitter
  3. Gule sidere sider
  4. Meråker kommune ansatte
  5. Lavkarbo ostekake uten nøtter på