Restauranter I Ålesund

August 19, 2021, 2:10 am

Telefon Trenger du å reservere et bord? Eller kanskje du har noe spørsmål angående menyen? Bruk følgende telefonnummer for å komme i kontakt med MAKI Restaurant: +47 70114500 Hjemmeside Sjekk følgende hjemmeside for MAKI Restaurant: E-post Bruk følgende e-postadresse for å komme i kontakt med MAKI Restaurant: Prisklasse MAKI Restaurant befinner seg i følgende prisklasse: $ $ $ $ Vurdering Her ser du hvordan andre besøkende har vurdert MAKI Restaurant: 4. 8/5. 0 (14 stemmer) Parkering Følgende parkeringsalternativer er tilgjengelig: Gate Tjenester Følgende tjenester er tilgjengelig: Grupper, Reservasjon, Servitør, Drop-in Spesialitet MAKI Restaurant kan tilby følgende spesialiteter: Middag Hva har skjedd hos MAKI Restaurant i det siste? Her kan du finne relevante nyheter: 21/08/2019 Frister dette til å slippe å lage middag i dag? Vi har noen ledige bord i kveld! 🤤 For meny og booking se: 15/08/2019 We are so proud to be the guests #2 favorite restaurant on Dinnerbooking Norge 🥰 Than you to all that has rated us and visited us!!

Restauranter i Ålesund | Åpningstider og telefonnummer

  1. Restauranter i ålesund
  2. 70 talls klær
  3. Apple mus til windows
  4. Berge og co
  5. Sparebank 1 Nord-Norge Avd Finnsnes - Bank Finnsnes - 77851800

Man behøver absolutt ikke gå sulten når man er turist i Ålesund – en rekke serveringssteder og restauranter står klare til å ta deg imot. Her finner man alt fra intime fiskerestauranter til «utsiktsrestauranter» som virkelig viser deg byen fra sin beste side, samtidig som du nyter et bedre måltid på tallerkenen. Byen kan by på alt fra tradisjonell, norsk mat (nøkkelord: fisk), til moderne og trendy restauranter for de mer eksklusive selskapene. Man finner naturligvis flere koselige kroer der man kan nyte enkel (men god) mat, og ikke minst flere restauranter som spesialiserer seg på utenlandske kjøkkener som det indiske og kinesiske. Maki Brosundet Du besøker vel ikke en norsk kystby uten at minst ett av måltidene består av fisk? Det var det vi tenkte oss. På Maki Brosundet får du servert en rekke gourmetretter, der alt på tallerkenen er hentet fra sjøen. Restauranten samarbeider med lokale fiskere, slik at det du spiser er så ferskt som overhodet mulig. Menyen kan variere etter hva som ble hentet opp av havet den aktuelle dagen, men består vanligvis av retter som blåskjell, kveite, breiflabb, torsketunge eller lignende.

Mye å velge i: Ingen nevnt, ingen glemt, heter det. Vi våger oss likevel utpå og gir deg her noen andre alternativer for middag på restaurant i Ålesund kommune. Listen er på ingen måte fullstendig, og det ene stedet kan ikke nødvendigvis sammenlignes med det andre. Fint å sitte ute: Bro. Foto: Staale Wattø. Reportasje Publisert: 21 juni 2020 14:12 Sist oppdatert: Restauranthuset Bro Ligger sentralt plassert ved Brosundet. Restauranten markedsfører seg med konseptet sunnmørsk kystgastronomi med lokale sesongvarer. Kjøkkensjefen kom fra anerkjente Arakataka i Oslo før han begynte hos Bro. Også restaurantsjefen er hentet fra hovedstaden. Han kom fra en stilling som restaurantsjef og vinansvarlig ved Grand Hotel. Bro har både lunsj- og kveldsmeny, og dessuten en populær uteservering når været tillater det.

For konferanser, selskaper eller banketter har hotellet også store saler eller møterom til disposisjon.

Historiske spisesteder i Ålesund - De Historiske

For mer informasjon: I #apotekergata5 12/04/2019 Apotekergata No. 5 holder påskestengt fra og med søndag 14. april. Vi åpner igjen tirsdag etter påske. Vi ønsker alle våre gjester og venner en riktig god påske! 15/03/2019 Yesterdays #brosundetkoker was a blast! Thank you all for paticipating and for making it an amazing event 🙌🏼🖤 Zuuma Bro 07/03/2019 Østers, kaviar, champis 🤩🥂🍾🥳 06/03/2019 Tusen takk til alle som kom og bidro til at den store åpningsfesten ble helt fantastisk! Vi er helt overveldet 🖤 Her er en snutt fra kvelden produsert av VAGA film & foto – Ser du deg selv eller noen du kjenner? 25/02/2019 Dagens Topografiske meny. Endringer kan forekomme grunnet tilgjengelighet. Book bord på Her kan du finne bilder fra MAKI Restaurant: Her kan du finne videoer fra MAKI Restaurant: The Grand Opening Tusen takk til alle som kom og bidro til at den store åpningsfesten ble helt fantastisk! Vi er helt overveldet 🖤 Her er en snutt fra kvelden produsert av VAGA film & foto – Ser du deg selv eller noen du kjenner?

Velkommen Long Cheng restaurant ligger ved Skateflukaia i Ålesund sentrum. Restauranten startet 21. 11. 2010. På 2 etg. har vi over 100 sitteplasser og luksus interiør på kinesisk vis. "Long Cheng" er kinesisk ord som betyr fantastisk by. Long Cheng Restaurant kan også oppfattes som et stort spisested i Norges vakreste by Ålesund. Vi tilbyr tradisjonell kinamat og god opplevelse av kinesisk kultur. Alle er velkomne til å besøke vår restaurant ved Skateflukaia. Dere vil få velge mellom over 50 forskjellige retter. Vi satser på kinamat med høy kvalitet. Hos vår fast food avdeling, får du raskt måltid. I restaurant på 2 etg., får du nyte både god mat fra kina og nydelig utsikt over sjøen. Ikke nøl å sjekke ut vår spennende meny på hjemmeside og ringe oss å bestille mat eller bord. Vi har også buffet fra kl. 13. 00 til 18. 30 på søndag. Du og din familie får velge mellom over 30 forskjellige retter til en rimelig pris.

Ålesund er en populær turistby, som med sin kystbeliggenhet byr på spektakulære naturomgivelser i form av både fjell og fjorder. Den stadig økende turisttilstrømmingen har også ført til flere hoteller i byen, men vi skal her anbefale fire hoteller som er vel verdt en overnatting i Ålesund. Du kan bestille hotellene sammenligningsportaler som hotell Ålesund eller sider som. Radisson Blu Hotell Radisson Blu-navnet er synonymt med høy standard, og følgelig er det ikke spart på noe i det moderne Radisson Blu-hotellet i Ålesund. En sentral beliggenhet gjør det optimalt for turister, samtidig som det gir en nydelig utsikt utover sjøen, da bygningen er en del av kaianlegget i sentrum. Bor du her så kan du ta deg til de fleste attraksjoner og severdigheter til fots, noe som gjør at man kan spare mye penger på kollektivtransport. Hotellet har over 130 gjesterom av varierende standard. Rica Parken Rica Parken Hotel er ett av de største sentrumshotellene i Ålesund med nesten 200 gjesterom. Her bor du svært sentralt, med gangavstand til butikker, restauranter, utesteder og severdigheter.

We are finally opened for dine-in guests! Welcome! Siden 1995 har vi servert kvalitetsmat i hjertet av Ålesund. I 2001 flyttet vi til Gågata og siden har vi brukt navnet Orient frem til nå. Gründeren er selv en lidenskapelig kokk og har vært i bransjen i mer enn 30 år. Orient tilbyr et bredt spekter av asiatiske retter, men spesialiserer oss på kantonesisk og szechuansk i det kinesiske kjøkken. Szechuan og Kanton er uten tvil blant de mest populære matregionene i Kina, også verden over. Vi inngår aldri kompromisser når de gjelder kvalitet. Derfor bruker vi alltid de beste og ferske råvarer og har kun dyktige og profesjonelle kokker i staben. I nye og renoverte omgivelser, lover vi en spennende matopplevelse