Fotball Eliteserien 2019

August 17, 2021, 8:12 pm

REVANSJE? Etter til tider å ha ledet Eliteserien 2018 med syv poeng, endte Brann til slutt på 3. plass. Foto: Bjørn S. Delebekk Odd og Brann kickstarter den første runden av Eliteserien 2019 lørdag 30. mars. To dager senere avsluttes den med Stabæk mot Lillestrøm. Oppdatert 19. desember 2018 Artikkelen er over ett år gammel Slik spilles runde 1 av Eliteserien 2019, som går av stabelen mellom 30. mars og 1. april: Odd - Brann (lørdag 15. 30) Vålerenga - Mjøndalen (lørdag 18. 00) Ranheim - Tromsø (søndag 18. 00) Sarpsborg 08 - Molde (søndag 18. 00) Strømsgodset - Haugesund (søndag 18. 00) Viking - Kristiansund (søndag 18. 00) Bodø/Glimt - Rosenborg (søndag 20. 00) Stabæk - Lillestrøm (mandag 19. 00) Ennå ikke ferdig med Eliteserien 2018? Hele terminliste-slippet ble sluppet på klokken 11. 30! Kanalen har også avslørt hvilke kamper som spilles på fotballens festdag, den 16. mai. Det er følgende: les også Her er de heteste salgsobjektene i Eliteserien Brann - Sarpsborg Rosenborg - Haugesund Kristiansund - Molde Viking - Stabæk Tromsø - Bodø/Glimt Odd - Ranheim Mjøndalen - Lillestrøm Vålerenga - Strømsgodset Ekstern lenke: Slik spilles hele Eliteserien 2019 Vil fortsette å veksle på «tidlig» og «sen» seriestart Startskuddet for Eliteserien 2019 er altså satt til 30.

Fotball eliteserien 2010 relatif

Se hvilke 18 spillere vi mener har prestert best denne sesongen. Alle de 30 rundene av sesongen 2019 er ferdigspilt, og Molde kan juble som nybakte seriemestere. Glimt tok en imponerende sølvmedalje foran Rosenborg på bronseplass. Tradisjonen tro plukker Nettavisen nå ut de beste spillerne i Eliteserien og kroner årets lag. Vi har valgt å sette opp årets lag ut fra en god, gammeldags 4-4-2-formasjon. Vi har ikke valgt spillere ut fra spesifikke posisjoner som back, sentral midtbanespiller eller ving, men har plukket ut de fire beste forsvarsspillerne, de fire beste midtbanespillerne og de to beste spissene denne sesongen. I tillegg har vi inkludert en benk på syv mann. Her er de Nettavisen mener fortjener en plass på årets lag 2019. Keeper: Marcus Sandberg (Stabæk) 29-åringen har vært strålende hele sesongen og skal ha mye av æren for at Stabæk endte på øvre halvdel. Slapp bare inn 36 mål på 30 kamper, kun seriemester Molde slapp inn færre. Sandberg er ikke bare blitt en bedre skuddstopper med en stadig mer utviklet reaksjonsevne, han er også blitt langt tryggere i feltarbeidet.

Ikke overraskende kan vi altså konkludere med at det lønner seg å avslutte mye på mål. Se også denne saken fra 2018: VIF-profil er Eliteseriens «råtass»: – Dommerne hater kjeftingen min (DA+) Rosenborg trekker flest tilskuere Til tross for en del støy og til tider sviktende resultater er det RBK som kan vise til de beste tilskuertallene. I snitt har trønderne solgt 12. 704 billetter til sine hjemmekamper. Best besøkt var kampen mot Haugesund 16. mai med sine 17. 799 solgte billetter. Haugesund fikk i samme by også lov til å ta del i årets dårligst besøkte eliteseriekamp. Den ble spilt 14. april da 1353 mennesker så rogalendingene slå Ranheim 2–0. Ranheim har færrest tilskuere i Eliteserien og har snittet på 1883 mennesker innenfor portene. Resultatfakta Til slutt tar vi med oss noen tørre fakta: Kamper: 240 Mål: 699 (hvorav 27 selvmål) Målsnitt: 2, 91 mål per kamp Hjemmeseirer: 113 Uavgjort: 73 Borteseirer: 54 Flest mål i én kamp: Mjøndalen – Bodø/Glimt 4–5 Største hjemmeseier: Vålerenga – Bodø/Glimt 6–0 Største borteseier: Ranheim – Vålerenga 1–5

fotball eliteserien 2012.html

Fotball eliteserien 2012.html

Har vært klinisk omtrent hver gang han har fått sjansen foran mål og bidratt sterkt til at Odd tok en fjerdeplass på tabellen. Angrep: Leke James (Molde) Molde-angriperen stjeler en plass på årets lag rett foran nesa på lagkamerat Ohi Omoijuanfo. Endte opp med 17 mål på 28 kamper, bare 16 av dem fra start, det er knallsterkt. Har i tillegg til de mange målene vært god i den oppbyggende fasen for Molde og har med sin fysikk vært vanskelig å håndtere. Imponerende sesong av 27-åringen. Benk: Håkon Opdal (Brann), Steffen Hagen (Odd), Ulrik Saltnes (Bodø/Glimt), Kristian Thorstvedt (Viking), Eirik Hestad (Molde), Amor Layouni (Bodø/Glimt), Ohi Omoijuanfo (Molde).

Eikrem har et blikk for spillet og en pasningsfot de fleste misunner, og når han er i slag kan han styre enhver kamp i norsk eliteserie. 19 målpoeng er råsterkt. Midtbane: Fredrik Aursnes (Molde) 23-åringen kaprer en plass på årets lag etter en sesong der pilen har pekt oppover gjennom samtlige runder. Midtbanespillerne har startet alle 30 kampene for seriemesteren og lagt ned en svært viktig innsats. Gjør en grovjobb sentralt som ofte ikke legges merke til, og er i tillegg god med ballen. Salgsobjekt. Midtbane: Zlatko Tripic (Viking) Duracell-kaninen i Stavanger fortjener så absolutt en plass på årets lag. Viking-kapteinen har vært strålende på et imponerende lag denne sesongen, og virker aldri å gå tom for krefter. Tripic har bidratt med ni målpoeng for laget som endte på femteplass, men er også viktig med sine sugende løp og defensive innsats. En kandidat til årets spiller-prisen. Angrep: Torgeir Børven (Odd) Selvskreven på årets lag med sine 21 mål. Det er svært imponerende og gjør ham til soleklar toppscorer i Eliteserien.

  • Fotball eliteserien 2019
  • Eliteserien Resultater - Fotball - MSN Sport
  • Eliteserien 2020 - Fotball, Norge | Livescore.in
  • Fotball eliteserien 2015 cpanel
  • Mgp jr sverige online

Fotball eliteserien 2012 relatif

Søndag kunne man åpne årets første luke i julekalenderen, men det var også dagen for å legge lokk på 2019-utgaven av Eliteserien i fotball. Molde hadde for lengst sikret sitt første seriemesterskap siden 2014, men nedrykksstriden ble ikke avgjort før årets siste 45 minutter. Rosenborg snudde 0–1 til 3–2 mot Ranheim, som rykker ned. Ned i 1. divisjon får Ranheim med seg Tromsø, som havnet bak kvalifiseringsklare Lillestrøm med dårligere målforskjell. De gulkledde møter Start til et dobbeltoppgjør om å spille i eliteserie i 2020. Les også: Deila: – Det er bare bra at vi har «trøkk» (DA+) Molde-spillere preger målstatistikkene Eliteseriens toppscorer heter Torgeir Børven. Odd-spissen har startet samtlige 30 serierunder og levert 21 scoringer på 2670 spilleminutter. Det betyr at hordalendingen har kunnet juble for mål hvert 127. minutt. Nærmest Børven følger Moldes Leke James, som med to nettkjenninger i serieavslutningen endte opp med 17 scoringer totalt. Målene hans har imidlertid kommet i løpet av 1566 spilleminutter, hvilket gir én scoring hvert 92. minutt.

Vi har ikke hatt veldig mange unødvendige kort, så det er positivt. Men det har blitt for mange røde kort, så det trekker jo ned. Det er noe vi må prøve å få vekk resten av sesongen og inn mot neste år, sa trener Ronny Deila til Dagsavisen tidligere i høst, da vi omtalte at VIF toppet «råtass»-tabellen. Det lønner seg å avslutte på mål Håpet om spill i Europa høsten 2020 røyk for Odd i siste serierunde, men det er ikke presisjonen i avslutningene som er årsaken til det. Skienslaget er nemlig seriens mest treffsikre og scorer på 41 prosent av avslutningene som går på mål. Problemet for Dag Eilev Fagermos Europa-drøm kan nok heller være at antall avslutninger på mål ikke er så mange. 110 av forsøkene til Odd har truffet innenfor stengene i år, et snitt på 3, 7 per kamp. Kun Ranheim (like mange) og Lillestrøm (109) som er på samme nivå eller dårligere. I andre enden av statistikken finner vi Odds overmenn i Eliteserien: Molde, Bodø/Glimt og Rosenborg. De har avsluttet henholdsvis 183 (6, 1 per kamp), 164 (5, 5) og 148 (4, 9) ganger på mål og endte med samme medaljevalør i denne statistikken som på eliteserietabellen: gull, sølv og bronse.

Resultater for Eliteserien KS - Spilt V - Vunnet U - Uavgjort T - Tap SM - Scorede mål IM - Innslupne mål MF - Målforskjell P - Poeng