Electrolux Tørketrommel Stopper

August 19, 2021, 3:54 am

Der satt det en føler av noe slag som målte på utsiden av trommelen. Denne var plassert rett under topplokket. Tok en klut med rødsprit og tørket rundt hele trommelen der føleren målte. Etterpå oppførte den seg upåklagelig. Kondensatoren har eg gjennomspylt, og tørket pakningen rundt. Det er ein føler som måler rett på trommelen og som kan trykkes inn etter bevegelsene fra trommelen. Er det den du mener? Har du et program på tørketrommelen hvor du kan tvangskjøre 30/60 min? Da vil du jo kunne se om den faktisk tørker, eller om det er en føler eller noe som er defekt. Min tørketrommel stopper noen ganger på "vanlig" program, sannsynligvis fordi den tror den er ferdig, selv om den ikke er det. Hvis jeg setter på 60 min, så tørker den uansett i 60 min. Eg har tvangskjørt den i 30 minutter og den fungerer som den skal. Kjører 30 minutter flere ganger inntil klærne er tørket. Edited May 6, 2016 by Anders Hovland Kan være feil i fukt-sensor. Kan være for lite tøy / tøyet er ikke fuktig nok. Ved bruk at lite tøy anbefales det å bruke tids-program uansett, da disse auto-programmene kan stoppe for tidlig.

Vask og stryk: Electrolux tørketrommel stopper

Electrolux Line 6000 tørketromler De nye Line 6000 tørketromler er forut for sin tid, i forhold til andre tromler, når det gjelder energibesparelser og hastighet. Med et sertifisert ergonomisk design og et fokus på mennesket gir disse produktene en allsidig og uanstrengt opplevelse. Produktivitet i en annen klasse De nye Line 6000 tørketromlene drar fordelene fra en avansert teknologi som konsekvent reduserer tørketidene og gir opptil 60% energibesparelser. Med den korteste tørketiden på markedet, er det ingen annen tørketrommel som kan håndtere de mengdene tekstiler som vår på samme tid. Designet med tanke på brukeren gir Line 6000 tørketromler en mer komfortabel arbeidsdag med gjentagende oppgaver mindre slitsomme. Enklere, sunnere og sikrere Ergonomisk design med fokus på mennesket for en unik brukeropplevelse. Besparelser på lang sikt Innovative funksjoner for lavere driftskostnader og tid som omfavner en bærekraftig livsstil. Fremragende produktivitet Vask og tørk mer vask på kortere tid.

504 kWh Produkttype Utlufting: Den varme luften ledes ut i det fri ved hjelp av en utluftingsslange, altså må man ha mulighet for utlufting. Kondens: Den varme luften kondenserer og restvannet samles i en beholder, som skal tømmes etter hver tørk. Kondens Lydnivå Lydnivå måles i desibel. Til sammenligning ligger en samtale mellom to mennesker i et normalt toneleie på ca. 60 dB. En stigning på 3 dB svarer til en fordobling av lydnivået. 67 dB(A) Betjeningspanel Dansk, Svensk, Norsk Utsatt starttid Timerfunksjon, forsinket eller utsatt start, gir deg muligheten til å selv bestemme, når maskinen skal gå i gang. Sensorstyrt Maskinen registrerer restfuktigheten i klærne og tilpasser tørketiden deretter. Kan styres via Wi-Fi Noen modeller kan kobles til Wi-Fi, og da kan du styre dem fra smarttelefonen og/eller nettbrettet. Alt etter hvilket produkt det dreier seg og, gir det deg en funksjonalitet som kan være til hjelp i dagligdagen. Dette beskrives nærmere på hvert enkelt produkt. Nei Avløpsslange kan monteres Avløpsslange medfølger Høyde Alle mål angis ut ifra produsentens opplysninger og er som utgangspunkt eksklusiv knapper, håndtak, slanger etc. 850 mm Bredde 600 Dybde 570 Bruttovekt Vekten på produktet inkl.

Nesten lydløs. Date published: 2019-11-09 Anette from Enkel i bruk Enkel og god tørketrommel. Så langt veldig fornøyd. Date published: 2020-07-06 MIKA from hyvä kone. JÄRKI HINTAAN. HILJAISEMPI KUIN EDELL VERSIO. Ajastin hyvä luukku Date published: 2020-05-16 Tørketrommel123 from Dekker alle behov Nettopp fått maskinen, enkel i bruk og tørker godt. Date published: 2020-05-12 Rated 4 out of Vaskeromskjerringa from Enkel å rengjøre for støv, lett tilgjengelig vannbeholder. Brukt masse etter at den var kjøpt for ett par uker siden. Veldig Ok maskin. Date published: 2019-10-30

Føleren så ut som en slags børste som lå inntil trommelen, og hadde laget et lite slitemerke rundt trommelen. Rengjøring av føleren og dette "sporet" hjalp på min maskin i alle fall:-) Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Høyere ytelse, lavere støy Adaptive Fan-kontroll for energibesparelser Adaptive Fan-kontrollen justerer viftehastigheten automatisk for å spare energi, redusere tørketiden og gi et jevnt tørkeresultat. Hvis du har mer enn en tørketrommel i rekke og ventilasjonsrørene har en konstant diameter, justerer Adaptive Fan viftehastigheten til hver trommel for å holde luftstrømmen effektiv. Adaptive Fan-kontrollen bidrar også til at viften varer lenger, som igjen vil spare deg for tid og kostnader. Varmepumpetromler Plug&Play egenskaper: installeres overalt De nye Line 6000 varmepumpetromlene gir besparelser på opptil 60% sammenlignet med tradisjonelle tromler. Med plug & play løsning kan varmepumpetromlene installeres nesten overalt. Det er ikke nødvendig med utluftstilgang eller vannkjølingssystem. Installer og begynn sparing av driftskostnader! Sertifisert komfort De repeterende oppgavene som utføres i et vaskeri kan være stresspunkter som gjør jobben vanskelig og til slutt reduserer produktiviteten.

På en elektronisk tørketrommel er følernes funksjon nedsatt. Ta ut det tørre tøyet når tørketrommelen stopper. Hvis syklusen kjører i mer enn 2-timer: En syklus med maksimalt tørkenivå tar normalt opptil 2-timer. Sengetøysykluser varer lenger. Trenger rask tørketrommel - OT-baren 13. Tørketrommel, når jeg slå den på starter den men etter kort stund. Problem med tørketrommel. Hus, hage og oppussing 26. Vi har tidligere skrevet hva du må huske å gjøre av vedlikehold på oppvaskmaskin og vaskemaskin. Jeg har en Zanussi tørketrommel, ca år gammel, lite brukt. Har nylig reparert en forholdsvis ny Siemens tørketrommel med. Hos Electrolux får du førsteklasses kjøkkenutstyr og matlagingstilbehør for enklere og. Den justerer tørketiden og energiforbruket for hver tøymengde, og stopper akkurat i riktig øyeblikk. Finn support til oppsett og installasjon av dina podukter, last ned viktige dokumenter, administrer garantier, finn tips og triks og mer. Når maskinen registrerer at tøyet er tørt, stopper den automatisk.

electrolux tørketrommel stopper review
  1. Electrolux tørketrommel stopper refrigerator
  2. Rema 1000 ammerud
  3. Starbucks åpningstider
  4. Vask og stryk: Electrolux tørketrommel stopper
  5. Electrolux tørketrommel stopper replacement parts
  6. Fast lønn ferie
  7. Kjøpe bil kontant
  8. Fakta om fotball barn
  9. Helligdager i norge
  10. Tørketromler - Electrolux Professional Norge
  11. Bosch tørketrommel

Du kan sammenligne inntil 3 produkter Legg til *Du må gi ønskelisten et navn Kansellere Demovare fra kr 8 995 Se her 549 per mnd / 25 mnd. Kredittkjøpspris 13 564 699 per mnd / 19 mnd. Kredittkjøpspris 12 598 999 per mnd / 12 mnd. Kredittkjøpspris 11 696 1 299 per mnd / 9 mnd. Kredittkjøpspris 11 265 Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander Consumer Bank med kredittkort etter en kredittvurdering. Følgende priseksempel gjelder: Eff. rente 30, 4%, kr 20 000 o/12 mnd, kostnad kr 3 022, totalt kr 23 022. Med tørketrommelen PerfectCare fra Electrolux får du en pålitelig hjelp som tar vare på hvert eneste klesplagg slik at de blir skånsomt og grundig tørket. Kapasitet til 8 kg Varmepumpeteknologi GentleCare-system Produktinformasjon Spesifikasjoner Spørsmål og svar Klikk&hent Fri frakt Produktet kan bare kjøpes med "Klikk & Hent". Les mer Produktinformasjon Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tørketrommel Flott tørketrommel som er svært stillegående og som tørker tøyet på en fin måte med mange forskjellige program.

Date published: 2019-11-23 Langhus77 from Stillegående med stor trommel Det beste ved denne tørketrommelen er hvor enkel den er i vedlikehold. Dobbelt lofilter tar det meste, og det som går forbi bare støvsuger man enkelt med å åpne et panel. Date published: 2019-11-22 Vaskeri ansvarlig from Selv far kan bruke denne Tørketrommelen er enkel i bruk. Selv far kan tørke klær på rett program og unngå ødelagte klær. Det beste er nok likevel løsningen med at vanner kan ledes rett i avløpet med den medfølge de slangen. Noe som gjør at en slippet å tømme noen beholder for vann. Date published: 2019-11-10 Tomas from Super Jeg er veldig fornøyd med produkt, håper den skal fungere lenge Date published: 2018-12-06

  1. Vask av dusj eddik