Forskjell P20 Og P20 Pro

August 18, 2021, 8:43 am

Huawei sier også at Kirin lærer seg bruksmønsteret til brukeren og dermed optimaliserer mobilen etter det, noe som skal sørge for at enheten forholder seg fast over tid. Per nå er det altfor tidlig å si med P20 Pro, men vår erfaring med Mate 10 Pro, er at opplevelsen er like god i dag som den var ved lansering i fjor høst. P20 Pro er kort fortalt ganske lekker. : Martin Kynningsrud Størbu) Trippelkameraet pryder baksiden. : Martin Kynningsrud Størbu) Skjerm og batteri Flere og flere mobilprodusenter bruker OLED-paneler i sine toppmodeller, noe vi liker sært godt. OLED leverer farger som er dypere, sterkere og mer levende enn det man er vant med fra de tradisjonelle LCD-panelet. I tillegg har det et mye bedre svartnivå. Skjermen er også godt lesbar i sterk sollys. En annen ting vi liker godt er nyheten «Naturlig tone» som har likheter med Apples «True Tone» og fungerer ganske bra på P20 Pro. Fargetemperaturen på skjermen tilpasses av omgivelsene rundt og gir et mer behagelig utseende til skjermen der det hvite lyset kan virke litt skarpt.

Superstar pro model og

Men denne koster over det dobbelte, og er uten sammenligning for øvrig. Det som er ganske sikkert, er at jeg ikke kan komme på en forsterker til 20. 000 kroner som låter mer komplett og musikalsk enn hva Rega Elicit-R gjør. Konklusjon Rega Elicit-R er en klar forbedring fra sin forgjenger. Dan tar jobben på stående fot, og virkelig briljerer i bassen og mellomtonen. Med en stor og massiv tonestruktur, og godt med dynamikk innenfor forsterkerens evne hva kraft gjelder. Den er altetende og absolutt ingen pingle, samtidig er det viktig å påpeke at den ikke utfordrer de kraftigste konkurrenter i denne disiplinen. For eksempel bevarer både Hegel H200 og Primare I32 kontrollen ved et høyere lydnivå enn Rega Elicit-R. Men Rega har en utrolig evne til å holde på kjenslen i musikken, og få frem bakgrunnen i det store klangbildet. Kanskje den mest komplette forsterkeren der ute til under 20. 000 kroner.

Rega har alltid vært kjent for å lage seriøse produkter, uten noe dilldall. Derfor var forventningene høye da den integrerte Elicit kom til test en sommerdag i 2009. Forventninger som dessverre ikke helt ble innfridd. Forsterkeren låt både fint og oppløst, men manglet den dynamiske gnisten og basskontrollen som gjør musikken levende. Elicit låt rett og slett ganske tamt. Tilbake til tegnebordet Rega kan selvsagt ikke være fornøyd med å levere et halvbra produkt. Spesielt ikke når de senere introduserte den ultrakompakte Brio-R, som til 5. 000 kroner låter både levende og engasjerende, med fremragende mikrodynamikk. Når Rega nå har bygget Elicit-R opp fra grunnen av, er det med den mye rimeligere Brio-R i tankene. Og det er ikke bare utseendemessig, hvor Elicit-R har fått erstattet den kurvede fronten i børstet aluminium, med en dekket av pleksiglass, og med elegante, firkantede knapper i stedet for runde. Les også: Test av 7 vegghøyttalere Effektforsterkertrinnet er inspirert av Brio-R, med Darlington-forsterkning.

Forskjell p20 og p20 pro.01net.com

  • Forskjell p20 og p20 pro.01net
  • Forskjell p20 og p20 pro test
  • Plan b pudwill og pro deck
forskjell p20 og p20 pro cost
  1. Ole ivars kongen av campingplassen tekst
  2. Og herb
  3. Mot
  4. Motel nord troendelag center
  5. Divisjon fotball