Tour De Fjords Resultater

August 18, 2021, 11:42 am
  1. Tour de fjords resultater del
  2. Tour de fjords resultater 4
  3. Tour de fjords resultater 3
  4. Tour de fjords resultater 10

I Larvik venter en innlagt spurt på Strandpromenaden før nesa vendes mot Sandefjord. I Sandefjord venter én runde i NM-løypa fra forrige sesong før rytterne skal kjempe om seieren i Jernbanealleen. … 5. etappe, 1. juni: Skien – Drammen, 159 km Etter et par års pause er Tour of Norway tilbake med en etappe i Telemark. Skien har vært vertskap for både målgang og start i løpet av «gamle» Tour of Norway sin historie. Denne gang er vi tilbake med starten på av «nye» Tour of Norway. LES OGSÅ: Rundt Drammen finner du noen av de beste områdene på Østlandet for landeveissykling Etappen er lagt innover i fylket og passerer Telemarks-kanalen ved Ulefoss og Lunde. Etter passering av Bø skal rytterne jobbe seg over Reshjemheia til Notodden. I Notodden venter langesonen før rytterne igjen skal jobbe seg 11, 7 km opp til toppen av Meheia. Det er langt til mål etter disse to stigningene, og vi forventer nok en gang at spurterne samler seg inn mot spurten langs elva i Drammen. Etappen går direkte i mål i elvebyen.

Tour de fjords resultater del

tour de fjords resultater los angeles

Tour de fjords resultater 4

Tour de fjords resultater 3

Tour de fjords resultater 10

Tour des Fjords AS ble stiftet i november 2012 med Stavanger SK og Nordsjørittet AS som eiere, og med initiativtaker Roy Hegreberg som daglig leder. Fra 2013 til 2018 organiserte selskapet det årlige etapperittet Tour des Fjords. I 2018 ble Hammer Stavanger etablert som det andre proffrittet organisert av Tour des Fjords AS. Etter 2018 sesongen overtok selskapet rettighetene til sykkelrittet Tour of Norway og fusjonerte det med Tour des Fjords under navnet Tour of Norway. Sykkelrittet Tour des Fjords ble for første gang arrangert høsten 2013. Rittet var da en videreutvikling av Rogaland Grand Prix som hadde vært arrangert av Rogaland Sykkelkrets i perioden 2008-2012. På sterkt initiativ fra tidligere proffsyklist Roy Hegreberg ble Tour des Fjords utvidet fra å være et endagsritt til å bli et etapperitt over flere dager. Stavanger Kommune har vært den største offentlige bidragsyteren gjennom de første årene. I tillegg har alle start- og målsteder vært med å bidra, samt fylkeskommuner og lokale fond i Ryfylke og Hardanger.

Rittet ble vunnet av Marco Haller. Resultater Tour des Fjords 2015 Resultater Tour of Norway 2015 > 2016 144 ryttere fordelt på 24 lag stilte på starten i Os i 2016. Blant disse var World Tour lagene Team Katusha, BMC Racing Team, IAM Cycling og Tinkoff. Rittet hadde målgang i Bergen på første etappe, før det gikk videre til Stord og Odda i Hardanger. Starten gikk fra Ulvik på tredje etappe før målgang i Suldalsosen. Rittet ble avsluttet i solskinnet i Stavanger og Sandnes på de to siste etappene. Sammenlagtvinner i 2016 ble Alexander Kristoff, som også tok 3 etappeseiere. Rittet ble sendt på TV2s hovedkanal, samt ved flere internasjonale sportskanaler. Econ gjennomførte en ringvirkningsstudie av rittet og det var minimum 92000 tilskuere langs løypa på de 5 etappene. Resultater Tour des Fjords 2016 Resultater Tour of Norway 2016 > 2017 Tour des Fjords 2017 bestod av 5 spennende etapper gjennom spektakulær natur fra dype fjorder til høye fjell, fossefall og strandlinje, og yrende folkeliv i by og bygd.

Det tradisjonsrike rittet Lysebotn-Bryne feirer 30 års jubileum og blir en del av Tour des Fjords Experience. Rittet er Rogalands mest kjente turritt på landevei og vil være en del av Tour des Fjords Experience som etappe 2 av 3. Det er mulig å melde seg på kun denne etappen for de som ønsker det. Transporten til start denne dagen er grunn i seg selv til å glede seg! Ferjeturen inn i Lysefjorden byr på en uforglemmelig opplevelse som blant annet tar deg forbi Preikestolen og Kjerag. Starten går helt inne i Lysefjorden i bunn av «Norges Alpe d'Huez» med sine 27 hårnålssvinger. Det blir en brutal, men samtidig fantastisk start på etappen. Bakken byr på 9km med nærmere 10% stigning i snitt, husk å nyt utsikten på vei opp. Etter toppen kommer det mange lettkjørte kilometer blandet med noen korte bakker på vei til mål. Rittet vil være slik man kjenner den klassiske «Lysebotn-Bryne» opplevelsen, men med et større arrangement rundt. Nytt av året er at det av hensyn til sikkerheten vil være en nøytral sone fra toppen av klatringen til man svinger ut på Fv975 (33km fra start).

  1. Tour de fjords resultater video
  2. Tour de fjords resultater 4
  3. Uia bibliotek åpningstider
  4. Verdenscupen skiskyting menn