Montessoriskolen I Bergen

August 17, 2021, 11:26 pm
  1. Fliser i bergen

(Alle foto: Kim Bøyum) Fullt trøkk under Bli... Gjennom hele oktober har vi hatt fokus på psykisk helse, og vi hadde en flott markering på skolen fredag 4. oktober. I den forbindelse inviterte vi "Sydvesten" til å lage en reportasje, og her er det flotte resultatet! Verdensdagen for psykisk helse 💚🥰 Flott markering på skolen i dag 👍 Servering av kaffe, te og frukt ☕🍌🍐🍎taler, sang og BliMe dansen ❤innvielse av vennebenker 🎀tusen takk til ALLE foreldre som tok seg tid denne flotte morningen 🌞🌞ha en strålende dag videre 😊 Verdensdagen for psykisk helse. Markering på skolen i morgen, fredag 4. I forbindelse med markeringen av Verdensdagen ønsker vi å gi tid til dere foresatte, og håper derfor så mange som mulig har anledning til å tilbringe litt tid sammen med oss 4. Fra kl. 8. 10-8. 40 serverer vi kaffe/te til alle foresatte som er innom skolen. Vi serverer også kaffe/te til andre forbipasserende i vårt nærmiljø. Kl. 45 danser elevene «BlimE-dansen» på skoleplassen, før det deretter blir høytidelig snorklipping og innvielse av de nye vennebenkene skolen har kjøpt inn.

Fliser i bergen

Nettsiden til Montessoriskolen, Bergen Denne nettsiden tilhører Montessoriskolen, Bergen. Gå til denne siden for å få informasjon og nyhetsoppdateringer fra Montessoriskolen, Bergen. [05/07/20] Fra tirsdag 12. mai vil skolen gradvis åpne for elever på 5. -10. trinn. Nå jobbes det med å planlegge åpningen. Elever og foresatte vil få mer informasjon med detaljer rundt gjenåpningen fredag 8. mai. [04/17/20] I forbindelse med økt elevkapasitet fra skoleåret 2020-2021 har vi ekstraordinært inntak 1. mai. Vi har flere ledige plasser på 1. -3. trinn, samt noen ledige plasser på øvrige trinn. Søknader som kommer inn etter 1. mai blir behandlet på supplerende inntak 10. juni. [03/23/20] Sommerleirene 2020 er avlyst. Det er med stor beklagelse vi må meddele at Bergen kommune har avlyst sommerleirene i Hålandsdalen 2020. Vi viser til kunngjøringen på kommunens internettside for mer informasjon. [03/12/20] Til alle foresatte ved Montessoriskolen. Skolen holder stengt for alle elever fra og med torsdag 12. mars kl. 18.

00-16. 30. ​Det blir info. møte for nye søkere til 8. trinn, 25. 30. [09/06/18] Vi minner om at det mandag 10. september er planleggingsdag, skolen og sfo er stengt.

  • Amy gjerde
  • Billige hotell i bergen
  • Stjernetegn skytten royal copenhagen express
  • Fliser i bergen
  • Verdens beste fruktkake
  • Buss lillehammer øyer 2017
  • Døgnåpen apotek oslo
  • Gi ut musikk digitalt for streaming eller nedlasting - TONO
  • Overgrep mellom barn
  • Skiskyting verdenscup 2010 relatif
montessoriskolen i bergen map

GODT NYTTÅR! [11/20/19] NB! Alle foreldre/foresatte ved skolen, husk kurs i kveld kl. 18. 00-20. 00!! [11/07/19] Fredag 8. november er det planleggingsdag. Skolen og sfo er stengt. God helg! Vi håper på stor oppslutning blant foreldrene på 6. Vår første vandring blir 1. november. Send oss en melding dersom du vil være blant de første ravnene. Sammen gjør vi Fyllingsdalen til et enda bedre sted å være for de unge. Natteravnene Fyllingsdalen! FAU ved 10 skoler i Fyllingsdalen har slått seg sammen om å etablere en natteravngruppe i Fyllingsdalen. Lørdag 19. oktober hadde Natteravnene i Fyllingsdalen stand på kjøpesenteret Oasen i Fyllingsdalen. Foreløpig er det lagt opp til at natteravnene skal vandre hver fredag kveld. Første vandring blir fredag 25. oktober. Lykke til med første vandring:) Husk søknadsfrist 1. november Søknadsfristen til skoleåret 2020-2021, er 1. Søknadsskjema finner dere på hjemmesiden vår:. Satte psykisk helse på timeplanen Elise Wallman Stenberg (fra v. ), Malene Hafstad, Lily Cornell og Ida Alette Berg Sjøstrøm på syvende trinn engasjerte seg alle da Montessoriskolen i Bergen (lokalisert i Torgny Segerstedts vei i Fyllingsdalen) markerte verdensdagen for psykisk helse.

Minner om informasjonsmøte angående rusforebyggende arbeid i Fyllingsdalen bydel mandag 29. april kl. 18-20 på Bønes Arena. Nærmere informasjon er sendt alle foresatte på e-post. Vel møtt! I dag fikk noen av barna presentasjon av edderkoppen og edderkoppens deler! Spennende saker! Supplerende inntak Noen få ledige plasser på 1. og 5. trinn. Søknadsfrist 15. april Søknadsskjema finner du på hjemmesiden vår: Nærmer seg vår i Bergen:) Montessoriskolen i Bergen Søknadsfristen til skoleåret 2019-2020, er 1. november 2018. Søknadsskjema finner dere på [10/24/18] NB! Minner om at det i morgen, torsdag 25. okt. blir informasjonsmøte for nye søkere til 8. trinn, kl. 30 Montessoriuker i uke 42 og 43. Vi ønsker alle eksterne søkere til barnetrinnet hjertelig velkommen til åpen dag og informasjonsmøte. Dato: 18. oktober, kl. 16. 00-17. 00. Det blir først informasjon, deretter omvisning i klasserommene. For interne elever/foreldre (1. -4. trinn) vil det bli åpen dag 25. 30-18. 00. For interne elever/foreldre (5. trinn) vil det bli åpen dag 15. november, kl. 15.

Skolen oppdaterer foresatte via e-post, Facebook og hjemmesiden vår så snart vi har mer informasjon. Vi ber om forståelse for at vi ikke har kapasitet til å besvare enkelthenvendelser i en periode fremover. Administrasjonen Resepsjonen er ubetjent 12. mars. Telefoner besvares dersom vi har kapasitet. Ta kontakt med kontaktlærer, eller kontakt oss på [email protected] Bergen kommune - Slik forebygger du smitte av koronavirus og influensa Viktig informasjon til elever og foresatte vedrørende koronaviruset: Montessoriskolen i Bergen følger Bergen kommune sine anbefalinger og retningslinjer for å forebygge spredning av koronavirus. Det blir søndag sendt ut e-post til alle foresatte med informasjon om skolens tiltak. Informer skolen umiddelbart hvis dere og/eller barna nylig har vært i et område med smitteutbrudd. [02/19/20] Spennende sommerskole fra Forskerfabrikken:) Vi ønsker små og store en fredfull og god jul, og de beste ønsker for det nye året! Første skoledag etter juleferien er fredag 3. januar.

butikker i bergen fliser i bergen

Benkene er spesiallaget til oss nå i høst av en over 80 år ung dame, Emma Koldal, som har brukt tid og krefter på å lage de to benkene til oss. Hun har hugget tømmeret, skjært ut materialene, montert og beiset benkene selv, og vi gleder oss til å ta dem i bruk. Vi håper alle elever, foresatte, naboer og forbipasserende vil bidra til å ta godt vare på de flotte benkene våre. Velkommen til Informasjonsmøte 16. oktober. Søkere til skoleåret 2020-2021 Sted: Skolens kantine Tid: Barnetrinn (1. -7. ) kl. 00-19. 00 (8. 19. 00 [09/08/19] Minner om planleggingsdag 9. september 2019. Skolen og SFO holder stengt. Godt valg! Gratulerer med dagen i dag! BlimE dansen Mer enn god nok..... God sommer og god ferie:):) hilsen små og store på Montessoriskolen:) [05/29/19] Fredag 31. mai, er det planleggingsdag, skolen er stengt og elevene har fri! God langhelg:) I dag er det eksamen og da heiser vi selvfølgelig flagget! Vi ønsker små og store en strålende 17. mai:):) [04/26/19] Til alle foresatte på 7. trinn.

Denne uken var det åpning av ungdomsskolens kantine, og bokkafé på mellomtrinnet. Stemningen var på topp både i kantinen og i kafeen. Neste uke er det Montessoriuke, med informasjonsmøter og åpen dag. Selvstendighet og frihet under ansvar er sentrale begreper i vår pedagogikk. Noe for ditt barn? Besøk oss i uke 40. Informasjonsmøter 4. oktober kl. 18-19. Åpen dag torsdag 6. 12-14 på ungdomstrinnet og kl. 15-17 på barnetrinnet. Mer informasjon på vår hjemmeside. 28

  1. Det trengs en landsby for å oppdra et barn
  2. Når klokka i skogen slår tolv