Eiendomsmegler Gran Canaria

August 18, 2021, 3:58 am

Arguineguín, Puerto Rico, Puerto de Mogán & Maspalomas Cárdenas Eiendomsmegler ble etablert av Antonio García de Cárdenas og hans kone Rolande Chagrin Chevènement i 1980 som en familiebedrift basert i Arguineguín. Mer enn et kvart århundre senere er vi vel anerkjente som ledende eiendomsmeglere på Gran Canaria. Vi har spesialisert oss på salg av eiendommer på øyas sørside, og har gleden av å kunne betjene deg på det språket du måtte ønske, enten det er norsk, spansk, engelsk, tysk, fransk, svensk, nederlandske, italiensk, dansk, polsk, icelandic. Gjennom kontakt med hundrevis av fornøyde kunder fra hele Europa har vi opparbeidet oss en bred erfaring, og vi har lært mye i årenes løp, men vår grunnfilosofi har alltid vært den samme. Vi arbeider hardt for å gi deg den ærlige og profesjonelle rådgivingen som du trenger når du kjøper bolig på Gran Canaria – uten noen form for press eller forsøk på overtalelse. Det er nettopp slik vi har opparbeidet oss vårt rykte som pålitelige eiendomsmeglere.

Eiendomsmegler 1 gran canaria

Når du ser etter kjøp, salg eller utleie eiendom på Gran Canaria, det er viktig at du velger et selskap som kan gi deg det du behøver av gode råd og informasjon som er nødvendig for en suksessfull eiendomstransaksjon. Du vil få en egen salgskonsulent til å hjelpe deg med alle dine spørsmål. Kjøp av eiendom på Gran Canaria er en enkel prosess og mens hus prisene fortsetter å stige, vil kjøp av eiendom være en måte å få dine penger til å arbeide for deg.

norsk eiendomsmegler gran canaria
  1. Eiendomsmeglere gran canaria
  2. Munnsår i munnviken kjerringråd
  3. Eiendomsmegler gran canaria colombia
  4. Eiendomsmegler gran canaria beach
  5. Dnb og apple pay
  6. Eiendomsmegler gran canaria restaurant
  7. Eiendomsmegler gran canaria spain
  8. Eiendomsmegler gran canaria hotels
  9. Cárdenas Eiendomsmegler Åpner Kontor I Maspalomas - fra Cardenas Eiendomsmegler Gran Canaria
  10. Når startet skeidar school
  11. Eiendomsmegler gran canarias 7
  12. Eiendomsmegler gran canaria island

Velkommen til Syden Eiendom! Med mer enn 20 års erfaring innen reiseliv, kanarisk kultur, mentalitet og spanske lover tilbyr vi profesjonell eiendomsrådgiving og assistanse gjennom hele kjøpsprosessen. Vi har et omfattende utvalg av eiendommer og hjelper deg med alle juridiske og skattemessige sider rundt kjøp og salg av eiendom på Gran Canaria. Vår jobb er å gjøre bolighandel i utlandet til en trygg og enkel affære for alle våre kunder, både under og etter kjøpet. Om du ønsker kontakt, ring oss gjerne på våre mobiltelefoner. Erling Ruud Norsk (+47) 969 22 101, Spansk (+34) 669 35 57 81 Erling Sørensen Spansk (+34) 617 45 60 36

Gran Canaria Eiendomsguide: San Agustín - fra Cardenas Eiendomsmegler Gran Canaria

På boligjakt? Vi vil gjøre alt for å gi deg en positiv, stressfri og trygg bolighandel. Våre meglere hjelper deg gjennom et ukjent marked og viser boligene som passer deg og din lommebok, helt gratis og uforpliktende så klart. Selge bolig? Først ute med salgsprosessen i sanntid! Aldri mer trenger du å spørre megler om informasjon. Les om tjenesten «Ditt Boligsalg» og kontakt oss i dag!

Det er også noen større hus og villaer. En eiendom med ett soverom i San Agustín starter på rundt € 160. 000, to-soveroms eiendommer rundt € 220. 000 og en villa eller et hus omkring € 600. 000. Fremtiden for San Agustín Siden feriestedets storhetstid i på 60-, 70- og 80-tallet har San Agustín utviklet seg til mer å være et boligrområde. Mange komplekser som opprinnelig var for turister, har blitt feriehuskomplekser eller også boligområder. Regjeringen i xxxxx har til og med gått med på å anerkjenne at noen områder i San Agustín er «de-facto» boligområder og ikke lenger ferieområder. For fremtiden vil San Agustín fortsette å være som det har vært de siste tiårene; en fredelig blanding av turister, fritidsboligeiere og fastboende, som alle elsker områdets sjarm, uten det maset og stresset som gjerne preger Gran Canarias større feriesteder. San Agustín vil neppe endre seg da stedet ble utviklet med en lav tetthet langt tilbake på 1960-tallet, og det er liten plass igjen for noe byggearbeid av betydning.

Vi vil også legge eiendommen til BOICAN, den delte eiendomsdatabasen i ACEGI, det kanariske eiendomsforbundet, med mer enn 50 byråer på Gran Canaria. Denne omfattende lokale og internasjonale markedsføringen gjør eiendommen din synlig for så mange potensielle kjøpere som mulig, og gir deg dermed den best mulig sjansen til å selge raskt og til en god pris. For en komplett, profesjonell guide til salg av en Gran Canaria-eiendom, last ned vår gratis PDF-guide til Salg av eiendom på Gran Canaria. Eller kontakt oss og snakk direkte med vårt spesialiserte salgsteam på Gran Canaria. Cárdernas Eiendomsmegler: Gran Canarias mest anbefalte meglerfirma Siden grunnleggelsen av familiebedriften i 1980 har vi betjent hundrevis av fornøyde kunder fra hele Europa, og kjernefilosofien vår er den samme: Vi arbeider hardt for å gi deg alle de ærlige og profesjonelle rådene du trenger når du kjøper eller selger eiendommer på Gran Canaria – uten noe som helst press eller hardt salg. Slik har vi oppnådd vårt ry som Gran Canarias mest pålitelige og mest anbefalte eiendomsmeglerfirma.

Cárdenas Eiendomsmegler i San Agustín Fra vårt nye kontor, Cárdenas Eiendomsmegler i Maspalomas, er vi klare til å hjelpe kjøpere og selgere av eiendommer i San Agustín-området. Vi er det eneste eiendomsmeglerfirmaet sør på Gran Canaria med kontorer på alle de viktigste feriestedene. I tillegg til våre 40 års erfaring gjør dette oss i stand til å tilby våre kunder en uovertruffen service. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om eiendommer i San Agustín, eller sør på Gran Canaria generelt. Relatert

  1. Julelykt med vann og glitter