Ulovlige Nettsider I Norge

August 17, 2021, 11:58 pm

De trodde de var usynlige på nett, men ble ransaket, fengslet og dømt. Politiet fortalte ikke at etterforskningsmetodene var ulovlige i to land da det skjedde. Ulovlig: Fra pcer i Trondheim og andre norske byer, besøkte flere menn overgrepsbildenettstedet Playpen. Der ble de hacket av FBI ulovlig. Publisert: 21. 10. 2017 07:17 Sist oppdatert: 21. 2017 14:04 Adresseavisen avdekket i januar at resultatene fra en internasjonal politiaksjon mot overgrepsbildenettstedet Playpen hadde ført til minst sju pågripelser i Norge.

43 nordmenn ulovlig hacket av FBI på overgrepsnettsted - adressa.no

Vel møtt! See More Noen av regjeringens innstramningsforslag i asyl- og innvandringspolitikken har møtt mye motbør. Det er imidlertid flere forslag som er svært problematiske, men som har fått liten oppmerksomhet. Her kan du laste ned åtte plakater fra Antirasistisk Senter og NOAS som tar for seg de innstramningene vi mener er verst. Det er viktig å hindre at innstramninger som vil være til stor skade for mange flyktningers rettssikkerhet, går igjennom. Hjelp oss å spre! På kvinnedagen ber vi deg se Mimi, som har vært her i 14 år uten noen rettigheter, og som ikke har mulighet til å ta vare på barnet sitt fordi vi nekter henne å arbeide. Hvor langt har vi egentlig kommet? "Det gir ikke mening. Jeg er fremdeles ung, men jeg har allerede mistet alt. Jeg lever uten mat. Uten noe sted å bo. Jeg henter sønnen min i barnehagen, og så sitter vi på biblioteket resten av dagen, fordi vi ikke har noe annet sted å være. Jeg sover der hvor noen kan gi me... g en seng. En gang overnattet jeg på et sykehus, fordi jeg hadde en venn som var innlagt, og andre ganger har jeg overnattet hos politiet.

Vi som gjennomfører denne kampanjen, har kjempet lenge for de papirløses rettigheter. Vi har ingen politiske krav denne gangen. I likhet med de papirløse har vi ikke mye håp. Alt vi ber om, er at du ser dem. Vi ber deg se Mubarik. See More Regjeringens innstramninger: Regjeringen foreslår å heve kravene til både bevis (sannsynlighet for at asylsøkerens redegjørelse er sann) og risiko (sannsynlighet for forfølgelse ved retur). Dette er krav som allerede i dag praktiseres svært strengt. Det er grunn til å frykte at de foreslåtte bevis- og risikoreglene vil føre til at mange med et reelt beskyttelsesbehov vil få avslag på sin asylsøknad i Norge. Forslagene vil ramme asylsøkere som ellers ville ha fått beskyttelse... etter dagens regler, og som fortsatt vil ha krav på beskyttelse i andre europeiske land som har samme bevis- og risikokrav som følger av våre folkerettslige forpliktelser. Sett i sammenheng med andre innstramningsforslag, frykter vi at innvilgelsesprosenten kan stupe. Flyktningkonvensjonen vil miste mye av sin praktiske betydning i norsk rett, og kravene risikerer å være i strid med folkerettslige forpliktelser.

barnas gård øyer 25 dager til jul husebyskogen medisinske senter
  • Konserter ålesund 2010 qui me suit
  • 43 nordmenn ulovlig hacket av FBI på overgrepsnettsted - adressa.no
  • Greske øyer kart.com
  • Gokart på Rudskogen Motorsenter, Rakkestad | Games | Rakkestad | Norway
  • Www bokklubben no nye bøker 2017
  • Tunnel-kart for syklister: – Essensielt for alle som skal på langtur i Norge | ABC Nyheter
  1. Norsk tipping fotball
  2. De hvite bussene
  3. Krav til egenkapital ved kjøp av bolig 2018
  4. Get tv på apple tv