Standard Høyde Kjøkkenbenk

August 18, 2021, 9:12 am

Litt mindre benplass, som passer henne utmerket. Plass til to printere (en fargelaser, en inkjet) og min Fujitsu-skanner, direkte koblet til Evernote. Hvordan noen kunnskapsarbeider idag klarer seg uten den kombinasjonen av verktøy er for meg en gåte…) Store skuffer med plass til fargepatroner og papir, rett under printerne. Under skrivebordet – skap med dører som gjemmer bort rot og tull…. …som kabler, overganger, halvdød teknologi og andre ting som man ikke helt er klar til å kaste, men gjerne skulle (og helt sikkert kommer til å) kaste om ikke så altfor lenge. Kjøkkenplater er vaskbare og slitesterke i en helt annen grad enn mye annet. Fruen insisterte på en gråmelert, mønstret plate, og, vel – jeg fant fort ut at fordelen med et slikt mønster og fargesetting er at selv med litt rot ser ting ryddig ut. Kabelganger er viktig, og vi har klart å hjemme unna mesteparten av det som finnes av kabler ved å borre hull med en hullsag (tre hittil, men det er mulig det blir flere) og gjemme unna kablene bak skap og skuffeseksjoner.

Marcus og martinus høyde

  1. SAS åpner innenlands-lounge på Oslo Lufthavn - DinSide
  2. TRENT & TRENT - Klær til damer - Fornebu S
  3. Standard hyde kjøkkenbenk
  4. Elektrisk scooter 350w Sammenleggbar 12" dekk
  5. Om skolen | Alta Folkehøyskole
  6. Verktøy og industri
  7. Smarthøyttaler på norsk: - 9 tips: Slik bruker du smarthøyttaleren
  8. Nytt glass iphone 6

Liftgardinene gir et delikat inntrykk også når de er nede, uansett om det er lys utenfor eller ikke. Fruen har vært flinkere enn meg til å legge til personlige detaljer som myker opp litt i noe som fort kunne bli litt for upersonlig… … og skapdører skjuler mye rot uten at det går ut over lagringskapasiteten. Det at det er kjøkkeninnredning går ikke ut over kontorfunksjonaliteten. En kuppel over hver arbeidsplass gir litt intimt lys og gir er mer personlig preg… …mens spot'er i taket gir nok lys uansett. Til sist: En blå gardin (ikke helt lukket her, men dere ser hva jeg mener) gir meg rolig Internettbakgrunn, uansett hva som ellers måtte skje når man inviterer til videokonferanse… Avslutningsvis; jeg er kjempefornøyd med hjemmekontoret! Forbedringsforslag mottas gjerne ved å sende meg en epost.

Hjemmekontor må til – jeg jobber hjemmefra i alle fall to dager i uken, med skriverier, undervisningsforberedelse, litt foredrags- og konsulentvirksomhet og annet. Fruen driver litt foredrags- og postordrevirksomhet i tillegg til rent jobb-hjemmearbeid. Ergo har vi hjemmekontor, har hatt det i evigheter, men det har alltid bestått av litt diverse – bord og lamper og stoler og hyller litt etter hva som har blitt til overs. Etterhvert som ungene har flyttet ut og vi har plass, har tiden vært overmoden for en oppgradering. Vi begynte, som seg hør og bør, med en kravspesifikasjon: Jeg ville ha masse bordplass til skjermer og papirer. Fruen likeså. Jeg ville ha belysning og bakgrunn (ikke for mye rot) for videokonferanser. Plass til printere og scanner var også viktig. Vi var begge enige om at mest mulig rot skal inn i skap heller enn i hyller. Godt lys er et must, likeså at ting ser litt delikat ut – man bruker jo endel tid på kontoret, og da bør det være hyggelig. Vi begynte med det gamle kontoret, med å male tak og vegger.

Prisen var aldeles utmerket. Stilen er muligens i gråeste laget, men det ordner seg vel etterhvert som bilder og eventuelle planter og blomster – for ikke å si rot – kommer på plass. Arbeidsplassen er utmerket, og jeg synes i alle fall at jeg har en minst like effektivt kontor som jeg har på BI, uten at jeg har noe å klage over der. Så gjenstår å henge opp noen flere magnetiske oppslagstavler, kanskje noen blomster, ekte eller ikke, og vi har et hyggelig og produktivt rom som for oss øker verdien og fleksibiliteten av huset og stedet vi bor. Under streken: Masse bilder og kommentarer, sikkert ikke så interessant for de fleste. Hele billedserien her. OK, masse bilder her… Min arbeidsplass, Aeron-stol, lett å rekke til scanneren (mitt mål er å kvitte meg med alt papir, og scanner + Evernote er fantastisk i så måte), og nok skjermer til at jeg kan lese, søke og skrive uten å trenge å skrive ut noe. Fruens arbeidsplass – omtrent som min, men hun klarer seg med en 22-toms skjerm og sin MacBook Air.

Til innredning vurderte vi å kjøpe «skikkelige» kontormøbler, men fant fort ut at målene ikke passet helt, og møbler fra fullprisprodusenter blir rett og slett altfor dyrt. Vi har tidligere hatt skrivebord fra IKEA som vi har vært svært fornøyd med, men IKEAs nåværende kontormøbelserie fokuserer på utseende i frittstående landskap heller enn modularisering og tilpasning, og egnet seg derfor ikke. Dermed ble det til at vi kontaktet Line Pleym på HTH Gjør Det Selv, der vi tidligere har kjøpt kjøkkeninnredning, og fikk hjelp til å tegne ut et nytt kontor med grå, tilpasset benkeplate, hvite fronter og stålhåndtak fra NIBU. (jeg ville ha noe med mer valnøtt-tre og denslags, men fruen, stilsikkert nok, insisterte på grått og hvitt i lysets og vaskbarhetens navn. Hun hadde rett (som vanlig). Kjøkkeninnredning passer utmerket til kontor – den eneste tilpasningen vi måtte gjøre var å skjære til hvite kjøkkenplater i stedet for sokler, for å få høyden ned fra kjøkkenbenk- til skrivebordsnivå. En fordel er at vi får akkurat den konfigurasjonen vi vil ha – for eksempel tar jeg mer plass enn fruen, og får dermed litt mer plass i bredden under skrivebordsplaten, mens hun får et litt smalere arbeidsbord der det er lettere for henne å rekke til skuffene.

  1. Delikat grønnere middag rødbete
  2. Aksjesparekonto vs aksjekonto
  3. Ssd sandisk extreme.com
  4. Hvordan stryke hama perler