2. Støvsuger volta compactgo
  3. Ja nei spørsmål
  4. Norge sløste seg til tomålsseier mot Tsjekkia - Dagbladet
  5. Det skjer i oslo barn

Slurv Det startet ikke så bra i søndagens hjemmekamp i Stavanger. Norge lå et mål eller to bak tsjekkerne i store deler av første omgang, men mot slutten skjerpet Hedins utvalgte seg. I løpet av fem gylne minutter ble 10-12 snudd til 15-12, og Norge kunne gå til pause med 15-13-ledelse. Norge fortsatte presset i starten av annen omgang, og scoringer av Christoffer Rambo og Espen Lie Hansen sikret en tidlig firemålsledelse. - Det er her vi burde ha dratt ifra, men så gjorde vi mye rart på en gang og fikk et par uheldige mål imot, sa playmaker Børge Lund. Fra 17-13 slurvet Norge mye, og Tsjekkia kjempet seg stadig nærmere. Tre minutter før slutt utlignet Tomas Cip til 21-21, og seieren så ut til å glippe igjen for det norske laget. - De har et lag fullt av bundesligaspillere, og vi henger ikke med mann mot mann. Muligens har vi for mange unge spillere som gjør litt feil valg, sa Hedin. Lie Hansen leverte Heldigvis for Norge hadde de en mann som leverte mange mål søndag. Espen Lie Hansen sto for to fulltreffere mot slutten og åtte totalt.

Støvsuger volta compactgo

Misbrukte sjansen til å ta føringen i EM-kvaliken. LYSPUNKT: Espen Lie Hansen (22) spilte en god kamp og scoret åtte mål for Norge. Foto: Tommy Ellingsen, Scanpix Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Norges håndballherrer spilte lenge jevnt med Tsjekkia, men tok kontroll mot slutten og vant 24-22 i EM-kvalifiseringen i dag. Norge håpet å vinne med minst tre mål for å overta gruppeledelsen etter 26-29-tapet for Tsjekkia onsdag. Seieren ble ett mål for liten, og det betyr at tsjekkerne må avgi poeng mot Hellas eller Nederland i juni for at Norge skal kunne vinne gruppen. - Vi burde avgjort denne kampen tidligere. Tsjekkia er ingen enkel motstander, men vi slurver for mye når vi leder med fire mål i annen omgang, sa landslagstrener Robert Hedin til TV 2 etter kampen. Han kunne likevel glede seg over seier. Og plassen i sluttspillet i Serbia neste år er det ingen fare med. De to beste i gruppen går dit, og Norge er tre poeng foran Hellas foran de to siste rundene.