Stikk Ut App — Stikkut - Om Stikk Ut!

August 19, 2021, 12:42 am

Hvordan? Du deltar ved å finne fram til Stikk UT! -turmål og registrere turene dine digitalt. Det er gratis å være med, men du må opprette en brukerprofil. Gå inn på og opprett en brukerprofil under «Ny bruker» (Fyll ut registreringsskjemaet, dette krever at du har en e-post adresse. ) Hvert Stikk UT! -turmål har en postkasse med egen turkode (to bokstaver og to tall). Denne koden må registreres digitalt, enten på eller i morotur-appen som du kan laste ned gratis i App Store eller Google Play. Under Finn turmål finner du turbeskrivelser med kart, bilder og gps-spor til årets Stikk UT! -turer. På Min side har du oversikt over turene du har registrert. Under "Min profil" kan du endre profilen din og blant annet legge til «Familiemedlemmer» om du vil registrere turer for flere Topplister viser statistikk over deltagelsen i årets- og tidligere sesonger. Ønsker du premie som er det populære Stikk UT! -kruset må dette bestilles på vår nettside i perioden 1. sept – 31. okt. Den praktiske tilretteleggingen av Stikk UT!

Stikk ut 2019 app

iPhone Screenshots Dette er Møre og Romsdal Fylkeskommunes app for I denne appen kan du finne turer basert på søk eller din GPS-posisjon. Du kan registere Stikk UT! -koder i appen. Appen er bygd opp slik at alt du har sett på mens du har vært online også er tilgjengelig offline - dette betyr at du ikke trenger å ha internett-tilgang for å bruke appen og den har fullverdig funksjonalitet også offline. Morotur-appen bruker kartdata fra Statens Kartverk og gir deg derfor veldig detaljerte topografiske kart. 30 Apr 2020 Version 2. 1. 3 Oppdatert for en ny, flott sesong med StikkUt! samt diverse småfiks. Får ikke registrert turer Har forsøkt å registrere turer nå i tre sesonger. Avinstallert, opprettet ny bruker, slått av og på genting virker. Men stort sett bra beskrivelser av turene, derfor to stjerner. Kræsj Har en iphone X, der appen kræsjer etter noen sekunder. Klarer ikke laste opp turer eller noen ting før appen blir svart. Dårlig! Bra app Insain bra app elsker stikk ut! Information Leverandør Adept Mobile AS Size 14.

  • Katt biter når den koser
  • Stikk ut app for android
  • Buss fra oslo s til porsgrunn
  • Sykler fra Trondheim til Oslo - uten bein (!)
  • Stikk ut app search
  • Stikk ut app free
  • Stikk ut app engine
  • Stikk UT! 2020 - Portal Midsund - Hele Midsund på ett sted
  • Stikk ut app map

Stikk ut app for windows

Saka held fram under. Lørdagsreportasje: Fjellresepten Stadig flere nordmenn oppnår helsegevinst ved å gå i fjellet. – Vi lanserer ei ny felles nettside på til sesongstart, og markerer på den måten også at Stikk UT! bind oss saman på tvers av regionane i fylket. Vi håper brukarane vil oppleve at dei nye nettsidene gjer det enklare å finne nye turmål, registrere turar og skaffe seg nødvendig informasjon.

-turmål på Nordmøre Har det mest klart før ny Stikk Ut-sesong Etter 25 år i samme spor vil kongen av Freikollen se mot andre topper Nedgang i besøket etter at de forsvant fra Stikk Ut Når alt står ferdig, vil hele rundløypa på 3.

Stikk app

stikk ut app login

Stikk ut app list

Sjekk oversikt: 1. mai startar årets Stikk ut-sesong. På Sunnmøre er Ørsta, Volda og Ulstein nye i år. tur: I år blir det Stikk UT! -mål i 13 kommunar på Sunnmøre. Arkivfoto Foto: June R. Johansen Nyheter Publisert: 20 april 2018 10:29 Sist oppdatert: 20 april 2018 10:42 Søk etter kommune, turmål eller farge i tabellen nederst. Med dei nye kommunane er det no 13 kommunar på Sunnmøre som er med. I Nordmøre og Romsdal er 17 kommunar med, inkludert Aure, som er ny i år. LES OGSÅ: Yvonne Ekeland og sønnene bruker lenger tid enn estimert på de fleste Stikk ut-turene. Likevel gikk de samtlige turer i fjor. Til saman er altså 30 av kommunane i fylket blitt medlem i eit av dei to friluftsråda, og for første gong blir alle turane presentert på same kart og i same nettsida, melder Sunnmøre friluftsråd i ei pressemelding. – Tidlegare har dei to friluftsråda presentert Stikk UT! -turane i medlemskommunane på kvar våre nettsider. Men no slår vi alt saman for å gi folk praktisk informasjon og oversikt over alle turane i heile fylket, seier May Britt Haukås og Ola Fremo, leiarane i Sunnmøre friluftsråd og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, ifølgje pressemeldinga.

Dette er Møre og Romsdal Fylkeskommunes app for I denne appen kan du finne turer basert på enkelt søk, avansert søk eller din GPS-posisjon. Du kan bli Stikk UT! bruker, se dine Stikk UT! data og registrere besøk på et Stikk UT! turmål - alt med noen enkle trykk i appen. Appen er bygd opp slik at alt du har sett på mens du har vært online også er tilgjengelig offline - dette betyr at du ikke trenger å ha internett-tilgang for å bruke appen og den har fullverdig funksjonalitet også offline. Morotur-appen bruker kartdata fra Statens Kartverk og gir deg derfor veldig detaljerte topografiske kart. Informasjon til brukere med Android 2. 2 - 3. 0: - Bruk menyknappen for å vise tilgjengelige menyvalg. - Vis sidemeny ved å dra fra venstre til høyre

Stikk ut app for windows 7

stikk ut app for pc

er i stor grad frivillig, og graden av skilting og tilrettelegging vil variere. Les derfor turbeskrivelsen nøye, og sett deg inn i forholdene rundt hver enkelt tur, særlig om du skal til et nytt sted! Det er Friluftsrådet som eier Stikk UT, i samarbeid med kommunene og frivillige. Stikk UT! -vett og allemannsPLIKTEN Stikk UT! får svært mange ut på tur, dette kan føre til ekstra slitasje i terrenget, forstyrrelse av husdyr, plante- og dyreliv. Vi oppfordrer til sporløs ferdsel og at alle følger Stikk UT! -vettreglene: Finn årets turmål på og les turbeskrivelsene godt. Enkelte turmål åpner senere enn 1. mai pga. snø eller andre forhold. Åpningsdato står i turbeskrivelsene på Ta med klær, mat/drikke og turutstyr etter vær og lengde på turen. Sporløs ferdsel: – Vis hensyn til dyre- og fugleliv. Lukk grinder og ikke forstyrr husdyr unødig. – Husk båndtvang! – Bruk bålplasser som allerede eksisterer, følg eventuelle bålforbud. – Følg stiene for å unngå slitasjeskader og at de utvider seg. – Ta med søppel hjem!

– Parker på angitt sted og pass på at du ikke står i veien for andre. Du er selv ansvarlig for din egen sikkerhet på tur. Velg tur etter evne. God tur!

Får de fleste går det greit å laste ned appen, men noen med en eldre versjon av Android sliter. Den nye appen for Stikk UT! og turer i Møre og Romsdal klar for nedlasting. Dette er en gratis app med mye nyttig informasjon for deg som er med på Stikk UT! og som ellers ferdes mye på tur rundt om i fylket. Søk på MOROTUR i App Store eller i Google Play. Prøv med store bokstaver dersom du sliter. Appen er altså laget både for iPhone og får smarttelefoner og nettbrett med Android. Last ned appen allerede i gang, og opplev at dette er "Norges beste turapp". Vi vet at dem som har problemer på Android har en versjon eldre enn 4. 0. Det jobbes med å finne løsning på det.