Dyprens Ansikt Bergen

August 17, 2021, 11:44 pm
  1. Bergen
  2. Behandlinger vi tilbyr ved Vitusapotek Nordstjernen, Bergen | Vitusapotek
  3. Dyprens ansikt bergen
  4. Translatør bergen
  5. BERGEN HUDPLEIEKLINIKK – Vi tilbyr profesjonell og økologisk hudpleie.

Ritualet avsluttes med en 30 minutters avslappende massasje med argan olje. En vidunderlig og innholdsrik behandling. Long Time Liner Long Time-Liner har etterhvert blitt et naturlig valg innen dekorativ kosemtikk. Metoden er etter mange års forskning og videreutvikling idag en ansett handlingsform innen skjønn-hetspleie. Ved å fremheve ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering, kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttryksfullt utseende. Bryn 5500, - Lipliner 5500, - Eyeliner oppe og nede 5500, - Behandling Long-Time-Liner er en perfekt utviklet metode. Med en mikrotynn nål blir allergitestet plantefarge tilført det ytre hudlaget. Fargene kan blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Long-Time-Liner varer i tre til fem år, avhengig av hudens beskaffenhet. Kun profesjonelle kosmetologer og visagister som har Long-Time-Liner diplom, er autorisert til å utføre behandling. Du kan derfor alltid være sikker på at resultatet blir perfekt. Alle våre farger er rene plantefarger.

Bergen

dyprens ansikt bergen

Behandlinger vi tilbyr ved Vitusapotek Nordstjernen, Bergen | Vitusapotek

Krystallene og styrke på vacum tilpasses hudtype. ​ Kr. 600, - Behandler pigmentproblemer, også Indisk og Asiatisk hud. Grovporet og fet hud, solskader med fargeforandringer. overflate fine linjer og rynker. Kr. 900, - Akne Behandling Ved aknebehandling brukes ulike behandlingsmetoder alkaline. Metoden som blir brukt er avhengig av hudens tilstand og om huden er inflamatorisk eller preget av arr o. l. Pris: etter hvilken behandling som velges. Lymfredrenasje Ansikt Vakuum kan brukes til lymfedrenering. Øker opptak av oksygen i huden og fjerner avfallstoffer. Bedrer opptak av aktive ingredienser til huden. Kr. 950, - Gir en ny glød og spenst til en tørr hud. Apparatet sluser inn ny fuktighet. Kr. 100, - Quick Peel Gelmaske med kanelsyrebark. Behandlingen gir gode resultater på hud som er betent, som ved rosacea. RØDMEN og den brennende følelsen som også opptrer ved hudsykdommen blir merkbar mindre plagsom. Her trengs flere behandlinger og kostholds råd gis ved første gangs konsultasjon.

Dyprens ansikt bergen

translatør bergen

Translatør bergen

BERGEN HUDPLEIEKLINIKK – Vi tilbyr profesjonell og økologisk hudpleie.

  1. Bergen gøteborg
  2. BERGEN HUDPLEIEKLINIKK – Vi tilbyr profesjonell og økologisk hudpleie.
  3. Bergen
  4. Hvordan svare på spørsmål om sine sterke sider
peeling ansikt

Men i forskjellige epoker i livet som pubertet, graviditet og stress, kan talgkjertelsekresjonen bli forstyrret. Resultatet blir da en fet hud med tendenser til acne, comedoner, urenheter og rødhet som følge av bakteriell spredning. Mateliance er en komplett dyprensende behandling med en skånsom peeling for å fjerne døde celler som hindrer huden å puste og som gjør at huden din ser matt ut. Huden din regenererer i dybden og ansiktsfargen normaliseres. THERAPIE MARINE: tilpasset den enkeltes hudtype. En avslappende opplevelse med velvære som tar deg inn i den skjønne verden av marine ekstrakter. Egenskaper: -Gir frisk vitalitet til ngjør uten å forstyrre fuktighetsbalansen og elastisiteten i huden. -Øker blodsirkulasjonen og gir fuktighet og energi -stimulerer og reparerer epidermis. -Gir trøtt og devitalisert hud gløden tilbake. SERENITE: en velgjørende behandling for sensibel eller ømfintlig hud. Fantastiske behandling med filmomask som senker temperaturen i huden og drenerer avfallstoffer.

Vi gjør det enkelt å glede deg selv eller noen du er glad i. Kjøp elektronisk gavekort, eller kom innom salongen. Kjøp gavekort Velkommen til Kjersti's Hudpleie Vi er en hudpleiesalong i Bergen sentrum med erfarne terapeuter som tar yrket seriøst. Vi tilbyr blant annet hudpleie, massasje, hårfjerning og makeup, se vår behandlingsmeny for full oversikt. Hos oss finner du produkter fra Dermalogica, Academie, Aesthetic line, Glõ Minerals og iKOU. Bestill Hudanalyse hos oss! Hudanalyse for 250, - eller gratis ved kjøp av 2 produkter (gjelder ikke reisestørrelser)