24 Sesong 4

August 18, 2021, 7:12 am
  1. Dexter sesong 4
  2. Nattpatruljen – Sesong 4 Episode 24

Patruljen skal også ransake en leilighet der politiet tror det befinner seg større mengder narkotika og rusmisbrukere. Episode 17 - Follo Dokumentar, Krim, S4:E17 Vi er i Follo og tidlig denne kvelden må Svein og Ronny rykke ut etter melding om en brann i et rekkehus. Senere på kvelden stopper de en person som kjører båt i beruset tilstand. Episode 18 - 418 Haugesund Dokumentar, Krim, S4:E18 Nattpatruljen er tilbake i Haugesund og i kveld rekker ikke Mette og Terje engang å pakke bilen skikkelig før de må rykke ut etter en dramatisk melding. Litt senere kommer det nok en dramatisk melding om at en kar prøver å trenge seg inn i et hus. Episode 19 - Trondheim Dokumentar, Krim, S4:E19 Vi er i Trondheim og i kveld får politiet tips fra publikum om en beruset sjåfør med et barn i bilen. Senere på natten er Olav og Anders med i jakten på en bil som prøver å stikke fra politiet. Føreren av bilen gjør et iherdig forsøk på å gjemme seg for politiet, med et noe uheldig resultat. Episode 21 - Ålesund Dokumentar, Krim, S4:E21 Nattpatruljen er endelig tilbake i Ålesund, og i kveld er vi med Olav og Harald når de patruljerer på en festival på Giske.

Dexter sesong 4

Dplay Episode 5 - Sandy Spirit Paranormal, Reality, S4:E5 Etter å ha overvært de grufulle skadene etter orkanen Sandy, trøster Theresa de berørte på Long Island med beskjeder fra dem de har mistet. Dplay Episode 6 - The Gambler Paranormal, Reality, S4:E6 Når Larry Jr arrangerer pokerlag hjemme, bestemmer Theresa seg for å bli med. I en gruppeseanse får ei ung jente en bemerkelsesverdig bekreftelse fra den døde broren. Dplay Episode 7 - Why Me Paranormal, Reality, S4:E7 Synske Theresa spør seg hvorfor hun er utvalgt til å ha disse kreftene. En kvinne får en uventet beskjed fra sin avdøde mor. Dplay Episode 8 - Louie's Lost Paranormal, Reality, S4:E8 Familien Caputo er fortvilet etter at hunden, Louie, forsvinner. Men på tross av det følelsesmessige stresset hundens forsvinning medfører, må Theresas arbeid fortsette. Dplay Episode 9 - The Medium Matchmaker Paranormal, Reality, S4:E9 Theresa påtar seg ansvaret med å koble kusinen med en ny mann. Og en kvinne i en gruppesesjon blir sjokkert over å høre fra en ånd hun ikke hadde ventet å få kontakt med.

true blood sesong 4

Senere på natten må de håndtere mange fulle folk i sentrum. Episode 23 - Haugesund Dokumentar, Krim, S4:E23 Nattpatruljen er i Haugesund, og i dag har Terje bursdag, men før de får spist kake må de rykke ut etter melding om et innbrudd i en bolig. Senere på kvelden rykker de ut for å stoppe en fest som er ute av kontroll. Episode 25 - Arendal Dokumentar, Krim, S4:E25 Det er en hverdag midt i sommerferien i Arendal, og Arnt Roger og Yngve forventer en rolig vakt. Utover kvelden viser det seg derimot at dette blir alt annet enn rolig, når de må rykke ut til et pågående innbrudd og havner midt i en biljakt. Episode 26 - Tromsø Dokumentar, Krim, S4:E26 Denne kvelden må Siri og Jørgen rykke ut til en fest der ting har gått litt over styr i Tromsø. Senere på natten blir Jørgen syk og må dra hjem og Ilja stepper inn. De stopper en dame som er full og nekter å oppgi personalia. Episode 29 - Follo Dokumentar, Krim, S4:E29 Nattpatruljen er tilbake hos Svein og Ronny i Follo, og i kveld får patruljen melding om bråk mellom to ungdomsgjenger.

Dplay Episode 10 - Girls Night In Paranormal, Reality, S4:E10 Klarsynte Theresa har ikke sett vennene sine på en stund, så hun bestemmer seg for å invitere dem på jentekveld. En mann får en utrolig beskjed fra faren sin. Dplay Episode 11 - Spirit on the Slopes Paranormal, Reality, S4:E11 Larry Jr. lokker familien med på ski, men Theresa er mer opptatt av hvordan hun tar seg ut, enn hvordan hun star på ski. En kvinne er forbløffet over det Theresa ser. Dplay Episode 12 - Bouffants and Bingo Paranormal, Reality, S4:E12 Etter et Bingo-spill, der faren igjen blir satt ut av Theresa, gjennomfører mediet en gruppesesjon for å hjelpe til i en av byens lokale organisasjoner. Dplay Episode 13 - The Pincushion Paranormal, Reality, S4:E13 Theresa tar Larry med til akupunktur for å hjelpe ham å slutte og røyke. En kvinne og hennes datter er skremt av lydene som er i huset deres. Dplay Episode 14 - Once Upon a Dream Paranormal, Reality, S4:E14 Etter at hun drømmer at ektemannen er utro, tvinger Theresa Larry med på dansekurs.

I tillegg har Anders utfordret hele vaktlaget til å løpe 60-meteren. Episode 6 - Arendal Dokumentar, Krim, S4:E6 Nattpatruljen er i Arendal og i kveld er Nadia og Stig nok en gang ute og patruljerer på et russearrangement. Betjentene rykker også ut etter en melding om at noen hunder er innelåst i en leilighet. Episode 7 - Follo Dokumentar, Krim, S4:E7 Nattpatruljen er endelig tilbake hos Svein og Ronny i Follo, og i kveld må gutta rykke ut når brannalarmen går i kommunehuset. Patruljen får også testet ut politiets nye videolink fra politihelikopteret. Episode 8 - Arendal Dokumentar, Krim, S4:E8 Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld er vi med når betjentene Arnt Roger og Yngve må ta seg inn i en leilighet der de tror det foregår salg av narkotika. Senere stopper de en full mann som raver rundt midt i veien. Episode 9 - Haugesund Dokumentar, Krim, S4:E9 Vi er i Haugesund, og denne natten må Terje og Mette rykke ut etter melding om brann i et kratt på Karmøy. Vi stifter også bekjentskap med Mettes hund, som hun trener opp til å bli narkotikahund.

Nattpatruljen – Sesong 4 Episode 24

  • Oppsigelse av leieforhold leietaker
  • Kjørelengde jaguar i pace.edu
  • Paradise hotel sesong 4
  • 24 sesong 4.6
  • 24 - Sesong 4 | Skvis.no
  • Lost sesong 4
  • Aphone av
  • Snøkrystaller! Her er det bare fantasien som setter grenser for hva de kan brukes til. | Heklemønstre, Strikkeoppskrift, Strikkeprosjekter

Episode 1 - Arendal Dokumentar, Krim, S4:E1 Vi blir kjent med Stigs nye makker Nadia og i natt patruljerer de på et russetreff og må håndtere en rekke russ på jakt etter nye russeknuter. Betjentene får også melding om slåsskamp i sentrum. Episode 2 - Trondheim Dokumentar, Krim, S4:E2 Nattpatruljen er tilbake i Trondheim, og denne natten får Olav og Anders melding om en bil som er full av kokain. Gutta jakter også en stjålet bil og de må håndtere en noe kverulerende person. Episode 3 - Haugesund Dokumentar, Krim, S4:E3 Nattpatruljen er tilbake i Haugesund og i natt har Terje fått med seg Mette som ny makker. Stikkord for denne vakten er slagsmål på byen, urinering på offentlig sted og en bil som stikker fra politiet. Episode 4 - 404 Dokumentar, Krim, S4:E4 Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld følger vi betjentene Arnt Roger og Yngve når de bistår Tollvesenet med et mistenkelig beslag. Patruljen rykker også ut etter melding om mulig fyllekjøring. Episode 5 - Trondheim Dokumentar, Krim, S4:E5 Nattpatruljen er tilbake i Trondheim og denne vakten blir særdeles sporty for gutta, når Olav må sykle en stjålet sykkel tilbake til politistasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon DVD: Etter forrige sesong bestemte jeg meg for at nå var det nok. Nå var jeg mettet av Jack Bauer og stoppeklokkedramatikken i «24». Men så gikk det som sist. Én episode, og jeg var hekta. «24» er rene kokeboka i hvordan bygge opp spenning på flere plan, problemet er at når konklusjonen og morgenen kommer, føles det som et antiklimaks. Runde fire er intet unntak. Som hurtigmat: Godt i øyeblikket, etterpå lurer du på hvorfor du gidder. Bonusmaterialet er omfattende og styrker helhetsvurderingen. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Kultur

Dplay Episode 34 - Bak seansen Paranormal, Reality, S4:E34 Vi treffer tidligere klienter av Theresa og mennesker hun møtte tilfeldig, og får høre mer om deres opplevelser med seansene og hvordan dette forandret livene deres. Dplay Episode 35 - Bak seansene 2 Paranormal, Reality, S4:E35 Vi snakker med tidligere kunder av Theresa, og de forteller hvordan de opplevde seansene, og hvordan de forandret livene deres. Dplay Episode 36 - Bak seansen 3 Paranormal, Reality, S4:E36 Vi treffer tidligere klienter av Theresa og mennesker hun møtte tilfeldig, og får høre mer om deres opplevelser med seansene og hvordan dette forandret livene deres. Dplay 2 3 4 5 6

Skuespillere Kiefer Sutherland, Dennis Haysbert, Sarah Clarke, Penny Johnson, Reiko Aylesworth 801434 Utgitt 2005 Format DVD Sjanger TV-serie Aldersgrense 15 år Antall disker 7 Spilletid 18 timer Undertekst Dansk, engelsk, finsk, norsk, svensk Laster